Vart shopping idag

Åter en gråtrist dag utanför köksfönstret, lockar en att inte göra något alls, eller shopping fungerar ju för det mesta. Så sagt och gjort stor prins fick på morgonen ringa och locka med barnens farmor på en tur till Borlänge. Mamma skulle ha nya svarta pärmar och tidskrifter (visst heter det så det man samlar papper?) och så lite låtsas fårskinn tyg till kökssoffan. 

Fick tag på det mesta faktiskt och lite till....brukar ju oftast sluta så när man shoppar. Men det föll ju sig så att trotts att vi INTE skulle till kupolen så drogs vi dit en så av dessa magiska krafter kupolen innehar. Vi skulle bara ta en snabb fika, men hoppsan Tiimari hade visst utförsäljning 50% på allt då affären skulle upphöra, mamma vart som ett barn på julafton och lyckades samla ihop lite pysselsaker som familjen kan pyssla med under mörka kalla dagar. Nu gäller det bara att få tiden att räcka till allt pyssel vi samlat på oss.

Det var nog nästan tur att vi hade en tid att passa eftersom barnens farmor skulle iväg och klippa sig, för annars kunde det nog ha gått loss på betydligt mer pengar.

Stor prins är inne i en liten ros fas just nu och gillar sånt som glimmar och glittrar och får gärna vara ros och lilla. Som denna finna åkdon nedanför är han fast för just nu...




Men visst är den läcker :)!

Nu ska jag gå och lägga upp mina trötta ben i soffan och zappa lite mellan kanalerna medans pappa och stor prins badar så det hörs i hela huset och lill prins sover sött i sin säng, precis som det ska vara!

En kortis :)

Har försökt lova mig själv nu att ta mig lite tid att skriva lite här, men det verkar inte gå enligt mina planer direkt. 

Idag har vi bara haft en skön hemma helgdag hela familjen, behövs så vi hinner ta igen oss efter all sjuka som nu har passerat här hemma. Håller fortfarande tummarna för att mamma och stor prins klarar sig från magsjukan, vilken pappa och lill prins åkte på.

Är just nu inte i en pyssel och göra om fas, vill ändra här hemma och förnya lite, kan säkert bero på det väldigt trista väder som råder utanför ytterdörren. Tyvärr uppskattar inte pappa i familjen alla mina super planer, han är iallefall inte lite ivrig som jag. Men hallå dra ut en golvmatta gör man väl på ett kick eller måla en trapp kan väl inte vara något problem. Prinsarna tittar väl snällt på he,he...

Så nu tror jag bestämt att det är dags att välkommna John Blund för mig...innan jag somnar över tangentbordet. Är ju nämligen själv hemma med mina sovande prinsar. Pappa har fått "dispans" att gå iväg och på öldrickande med en kompis ha,ha, ja han måste ju också få roa sig någon gång. För nästa helg är det ju min tur att dra iväg med tjejerna på Ladies nigth, wow vad kul det ska bli!

Men nu så natti natti!

Lillprins sjuk :(

Usch stackars liten! Lill prins hade en hemsk natt i natt - magsjuka- kräktes ner hela sängen.
Så idag fick mamma stanna hemma istället och ta hand om lilla sjuklingen som inte vill äta eller dricka.
Inte ens mammas tuttar går hem och då är lillprins inte alls pigg....

Stor prins är än så länge pigg - håller både tummar och tår - så han fick gå till dagis idag och leka lite. Men i morse när han vakande så sa jag att vi måste vara tysta så inte lillprins vaknar för han är sjuk, då berättade stor prins att han också minnsan var sjuk hade massa feber...hm jaha...och för att det skulle bli bra så var det bäst att han åt lite välling för då blir han frisk...token. Men han fick väl lite välling och det måste väl ha fungeratbra eftersom han inte var sjuk nå mer utan skulle till dagis.


Go Kväll!

Dags att uppdatera sidan lite igen, tillfällen att skriva har verkligen blivit färre sen lill prinsen börjat krypa och minskade yttrligare nu när han går eller nästan springer runt i huset och busar.

Måste börja med att fira lill prinsen med ett riktigt stort:

HIPP HIPP HURRA!!!!!

Han har hunnit bli hel ett år gammal, vår lilla stora kille, vart ta all tid vägen.
Tänk i fredags den 16/10 kl. 08:42 var det första gången vi fick ha dig i våra armar och gosa. Vi var så stolta och storebror tyckte det var toppen med en liten lillbror som kunde leka med traktor tillsammans med honom.
Ååå tiden går på tok för fort man hinner verkligen inte med....

Stort GRATTIS på dig vår oändligt älskade lillprins!




Sen måste jag skriva om vår stora prins också, som är en dyrbar skatt för oss som vi älskar massor, massor , massor.... Han har en bus trots period just nu som kan vara en aning påfrestande för mamma och pappa kan man milt säga. Man har honom högt och lågt hela tiden och med sina eviga tusen frågor som alltid avslutas med - Va sa d? Vilken? Vem?   Ha ha...ja dessa underbara små barn!



 Busfröna busar under bordet hos farmor!

RSS 2.0