Spela bingo

Bingo på nätet blir allt vanligare och det finns bingon för alla tycken och smaker både för barn och gamla, tjejer och killar. På spelabingo.org hittar man information och recensioner på svenska om de bästa bingosajterna för en massa bra och  trevliga  bingo spel på nätet.

Dom har även en fin lista  över  olika gratis bingobonusar som går att få på olika bingosajter och sånt gillar vi! 

En jätte rolig sida som jag varmt kan rekomendera, brukar själv besöka den med jämna mellanrum när barnen sover gott och jag vill ha lite tid för mig själv. Lovar att det kan vara svårt att vara utan när man väl börjat.


Just nu erbjuds gratis biobiljetter om man bloggar om http://www.spelabingo.org/ , så det är jag ju förstås tvungen att prova.

Lycka till och ha en jätte trevlig bingostund!


Ingen sovmorgon

Lill prins tyckte att han sovit klart redan vid kl 06:15 vilket hans kära mamma tycker är tok för tidigt. Men, men nu är han och mamma iallefall uppe medans stora gossarna fortfarande ligger och sover gott i den varma goa sängen.

gbfvvvvvbfggrfffgbfm
 ugfgggggggggggggggggggggggff

ovan är ett litet inlägg från lill prins, vem vetvad han skrev för hemligheter, troligen att bhan tycker mamma är jätte tråkig som sitter här.

SkyltMax

Jag har precis beställt en ny snygg namnskylt från SkyltMax.

HELT GRATIS! Det kan du också få, gå in här så står det vad som du behöver göra för att få en fin skylt helt gratis.

Dom har skyltar av alla de slag, dörrskyltar, parkeringsskyltar, namnskyltar, roliga skyltar m.m så gör ett besök på SkyltMax och hitta just din favorit skylt.
                   


Fredag - nu är det fredags mys....

Nu vart det äntligen fredag igen, då vet man att det förhoppningsvis vankas sovmorgon i morgon då älsklingen är ledig och kan gå upp med prinsarna. Fast nu för tiden börjar man bli så van med tidiga mornar att man ändå inte kan sova vidare när dom andra gått upp. Men det är ändå skönt att bara ligga och dra sig alldeles själv en stund och man kan ju alltid hoppas att frukosten står klar när man orkar masa sig upp ur den varma goa sängen.

Idag är det riktigt inneväder, snön riktigt yr utanför förnstret just nu, jag och prinsarna hade nog tur som gick ut tidigare idag för att skotta av lite. Lovade stor prins redan igår att han skulle få gå ut och skotta när jag kom hem från jobbet men istället fick han och jag lov att åka och handla. Va slut på det mesta, men det viktigaste var blöjorna åt lill prins för såna vill man inte stå utan när han inte är frisk i magen, förkyld till max och febrig.

En trevlig sak igår när vi var och shoppa var att jag hade  en massa rabattkuponger på Ica Maxi att den totala köp summna var 250 kr mindre en den skulle varit. Känner sig som en snål tant i kassan med alla rabattlappar men det får man väl blunda för när det ändå ger lite extra klirr till annat skoj. På COOP var det första dagen på halva rea priset, vilket jag inte hade en aning om, hittade ett par jätte läckra stövlar till mig som kostat 795 kr men som jag fick för 199 kr, det kallar jag kap! Hittade även skor till stor prins och en morgonrock till lill prins. Fick även jätte fin mumin sked när vi köpte barngröt -alltid trevligt med lite presenter när man ändå spenderar så mycket pengar på dessa produkter.

Igår fick jag en trevlig vinst från Gott och Blandat, två påsar godis och en biobiljett för två till filmen "Snabba cash", så nu hoppas man bara på att man vi blir piggare så vi hinner gå och se filmen innan den slutar visas.
Fick även presentkort på 50 kr från Arla och en biobiljett från Aktiebolaget.nu som jag bloggade för tidigare här.
Tack tack!

En annan trevlig sak igår när vi var och shoppa var att på COOP var det första dagen på halva rea priset, vilket jag inte hade en aning om, hittade ett par jätte läckra stövlar till mig som kostat 795 kr men som jag fick för 199 kr, det kallar jag kap! Hittade även skor till stor prins och en morgonrock till lill prins. Fick även jätte fin mumin sked när vi köpte barngröt -alltid trevligt med lite presenter när man ändå spenderar så mycket pengar på dessa produkter.

Tidningskungen

Varför inte överraska någon med en lite trevlig läsning nu på vårkanten med en eller flera härlig prenumerationer av din eller någon annans favorit tidningar. Tidningskungen.se har tidningar för alla smaker att erbjuda och till riktigt bra priser! Dessutom avslutas din prenumeration när du fått det antal nummer du beställt, precis som man vill ha det.

Själv är jag fast för inredningstidningar som;

      
    Elle Interiör

 

     

     HOOM


Medans barnen mer njuter av att läsa;

Bamse



Så gå in på Tidningskungen.se och välj din favorit sen är det bara att läsa och njuta!

Aktiebolagnu.se låter det intressant?!

Kanske då kan vara något för just dig...dom har även ett jätte trevligt erbjudande för bloggare,

"Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis biobiljett! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet lagerbolag, så skickar de biljetten inom kort! Hurra!"

Så varför inte göra ett blogg inlägg :)

Eller så kanske du faktiskt är intresserad av ett nytt yrke och att då starta aktiebolag 
låter väldigt intressant!

Lycka till oavsett vad du väljer!  (själv ser jag fram emot biobiljetter)


Dags att uppgradera bloggen lite

Efter en hel del sjukdomar hos barna som tagit all tid så är det väl dags att försöka att få lite tid till bloggen igen.

Men sjukdomarna verkar inte vilja lämna oss detta år, nu är det stor prins tur att va sjuk. Har legat i 40 graders feber och hosta nu i några dagar och börjar nu även klaga på att det gör ont i ett öra. Suck...fattas bara att det ska bli en pencillin sväng också.

Jaha och i morgon är det dags att fira alla man håller kär - fram för allt mig själv ska jag fira eftersom det är min födelsedag hi, hi....inte för att det är så mycket att fira nu mera att man blir äldre men ett litet paket vill man väl ändå ha om man ska vara ärlig.

Nu har vi äntligen nattat båda barnen, wow och klockan är inte alls sent, så nu ska vi ta en liten mys kväll in soffan bara jag och älsklingen. Tända lite ljus och smaska på ost, kex och kanske lyxa till det med ett glas vin!

Trevlig lördag kväll på er alla!

RSS 2.0