Snö snö snö så långt ögat kan nå!

Ska det aldrig sluta snöa, var ju så varm och skönt väder igår och så vaknar man upp till detta idag, fy och ve.

Vi har då i allefall varit och firat min gammel farmor som fyllde 94 år idag, fick smörgåstårta och prinssestårta, mums. En riktigt liten krutt gumma är hon, har koll på oss alla, men visst blandar hon ihop våra namn men det tycker jag är helt tillåtet vid den åldern. Är ju nästan så jag själv börjar blanda ihop namn fasten jag inte på långa vägar är så gammal som henne.

Har även varit på Hemköp och hämtat ut lite gratis produkter som jag fått och vunnit, ja ja...man kan säga att jag börjar bli lite smått beroende av detta samlande - men som det sägs gratis är gott!
Det vart 4 chokladkakor som jag lyckats vinna på facebook samt två färskpressad apelsin juice som jag fixat gratis till mig och L. Fixade även igår kväll så jag fick filmen CLOSER gratis, så det blir perfekt till nästa helg, mysa med choklad och titta på film :).

Är faktiskt lite roligt att min kära sambo L ställer upp på att hämta ut alla gratis saker och vinster som jag fixar hem åt oss, för det känns ju lite pinsamt när vi står där i kassan och visar upp sms efter sms för att få produkterna gratis...

Men det gör bara att jag älskar han och barna ännu mer och att dom tacksamt accepterar min lilla hobby som inkluderar hela släkten ibland. Snart hoppas jag att det är dags att ta fram grillen som jag vann i höstas för en liten invigning i vårsolen.

Nehepp...nu är barna hos deras farmor som var snäll och tog som så vi kunde röja upp i all oreda här hemma. För det är dubbelt så jobbigt när man har två små yrväder till prinsar som vill vara med överallt och plocka ut det man just plockat ihop.

Trevlig söndag kväll!

Sjuka åter igen :(

Lill prins har fortfarande inte blivit fri från magsjukan som anlände till oss i helgen och nu är det mammas tur, fy. Magen är inte i sin rätta form kan jag lova så aktiviteten här är inte så hög för tillfället.

Men kan berätta att 3 välkommna biobiljetter från procadia kampanjen har kommit på posten och familjen jublar alltid kul att få rolig post.

Mamma och M har nu beslutat att ta en tjej helg i Stockholm nu i april, vi hade planerat att ta den i maj och gå på Mia Skällinger show "Dyngkåt och hur helig som helst", men tyvärr var alla biljetterna slutsålda. Så är det någon som har två över till en föreställning i Stockholm så säg gärna till. Så då får det bli april och trädgårsmässan i stället, för snart är det dags att på med trädgårds kläderna och ut i rabatterna. Vill skapa en dröm trädgård, vilket inte går med den lilla gård vi har idag men drömmar kan man ha och göra små delar av den.


Ett litet trevligt tips till alla Facebook användare, även om solen tittar fram så behöver vi hålla huvudet varmt ett tag till. Då passar det att söka på Protecty på facebook och become a fan av dem så får man hem en varm och fin mössa som passar nu i vår solen när vinden ligger på från norr :)


www.protecty.se

Trevlig kväll på er!

Kalas helg x flera

Ja detta blir en riktigt kalas helg dels för det underbara vädret men också för att det är mycket kalasande för prinsarna. Idag ska stor prinsen på kalas hos sin tjej på dagis A som fyller 4 år,vilket han ser framemot då det ska hållas i en gymnastikhall. Gott om utrymme för dom små att springa runt och busa på, riktigt bra ide :).

Sen fyller världens bästa lilla L år som blir hela 2 år stor. Så det måste självklart firas så i morgon är vi bjudna på kalas, men funderar om jag ska försöka kunna bjuda dit oss redan i kväll en sväng...får fjäska lite för M så hon går med på det. För i morgon hade jag tänkt att stor prins skulle få åka ett barnskidlopp i Falun som anordnas nu i samband med Svenska skidspelet där. Skulle nog vara kul för honom att åka precis som pappa gjorde i Öppet spår och bli på hejad av alla runt omkring. Han är en riktigt tävlings människa vår stora prins, ska tävla om allt från mat till påklädning på morgonen, å självklar är det alltid han som vinner hi,hi...

Inte en förkylning igen :(

Usch, har haft lite små ont i halsen nu i helgen, mne tänkt att det går väl över men nu på kvällen har det börja göra riktigt ont när man sväljer och ett öga har kletat lite och ömmat. Så nej o fy, tyckte att det var nyss man var sjuk, men det verkar gå runt i familjen hela tiden. Året 2010 inleddes ju med en sjukhus natt för mig och lill prinsen så det innebär väl kanske att detta år kommer att gå i sjukdomarnas tecken.

Ja,ja men om vi ska vara lite mer positiva nu så har det ju varit helt underbart väder och jag och mina små prinsar har varit ute i solen och skottat, lekt och busat. Äntligen börjar den efterlängtade våren göra sin entre, vilket är mer än välkomet. Snart ligger asfalten snö fri och tussilagorna lyser som solar i dikena, då är det dags att damma av springskorna och göra ett försök att trimma sig i from.

Så  nu kommer man väl förhoppningsvis sova gott, bara inte halsen vill annat.

Här är världens bästa och underbaraste små prinsar, våra älsklingar!



Så med denna fina bilden önskar vår familj godnatt och sov gott!!!

Återkoppling till buzzadorkampanjen

Har ju gått någon vecka nu och tänkte återkoppla lite till If widget kampanjen jag är med i via buzzador.

Kan inte påstå att jag eller mina vänner är sådär super imponerade av den direkt. Finns ju många andra roligare sidor där man kan följa barnets utveckling ex familejliv.se, där det även står lite mer om hur både mamman och bebisens utveckling ser ut.

Men helt klart så är det en bra ide av If om dom ser till att utveckladen lite mer. Lite seg uppgradering av räknaren är det också men även den går att vidar utveckla...så go for it -If!!!

Är du intresserad av buzzador så säg gärna till hjälper dig gärna :)


Busmoster.se


Dessa underbara mösser finns att köpa på BusMoster.se
Dem har även mycket mer än bara mössor, verkligen kliar i fingrarna när man kikar runt bland alla fina och lekfulla barnkläder.

Eftersom jag som sagt är lite barnmöss tokig så nappade jag på det underbara erbjudandet dom har:

"Blogga om BusMonster - få presentkort!"

Så nu får våren komma för här ska det shoppas mössor år prinsarna!


Äntligen kommer mina älsklingar hem!

Nu är dom äntligen på väg hem mina två stora killar, mamma och lillprins har förberet med god mat och en jätte fin blombukett som älskling ska få för ett bra åk i öppet spår. Han åkte dom nio vasalopps milen på bara 7 tim och 34 minuter det tycker i allefall jag är kanon bra för att vara första gången han åker, han ville komma under 9 timmar och det gjorde han med marginal.

En annan sak jag varm kan rekommendera är faktiskt Kronans åkpåse, lill prins sover som en liten prins i den och håller honom lagom varm. Köpte den för riktigt bra mässpris på Underbara barn mässan i höstas, tror det var mellan 199 kr, och den har varit riktigt flitigt använd både varma och kalla dagar. Men nu hoppas jag ändå, fast jag blivit kär i denna åkpåse, att den snart inte längre behövs då våren och sommaren med sina varma sköna dagar kommer.

Vill börja använda vår kläderna på prinsarna och slippa alla dessa overaller, men behöver nog shoppa lite nytt åt dom först i allefall åt stor prins som växer så det knackar just nu. Mössor (älskar barnmössor) och jackor. Skor har jag redan införskaffat nu på alla dessa underbara reor lika med fodrade regnkläder...

Denna regnoverall till Alexander från Ellos fick det bli, tog den på 50% erbjudandet - toppen, väldigt omtyckt från första stund.

Vart ingen bra bild men gå in på Ellos så finns den där.








Lite vinster och annat

Måste ju skriva om min lilla hobby, samlar kampanjer och tvälingar samt att vara buzzador.

I buzzador har jag haft lite dåligt flyt i att komma med i kampanjerna, en är jag med i nu och mer om den finns att läsa längre ner i bloggen. Håller tummarna för ett trevligt buzzador år med många roliga test stunder med vänner och bekanta - är alltid lika roligt att få berätta om något nytt för andra.

Samlar kampanjer har jag inte fått nåt i än men har skickat in för att få lite biobiljetter så det är väl bara att vänta.

Vinster har däremot varit bra utdelning på, biobiljetter till snabba cash och två gott och blandat påsar, två vinster i finax tävling om väderkvarn (en till farmor och en till mig) och så ett litet bordsväxthus i en affärstävling på vår ICA affär - jätte kul är så glad.

Har även fått lite provprodukter, kampanjprodukter och tack för blogginlägg, sånt uppskattas och sätter en liten guldkant på vardagen.
- Isidora miniparfym prov, helt okej doft.
- två biobiljetter
- en fönborste
-tidnings prem från tidningskungen.se

Har även fått jättefina muminskedar på coop då jag handlade välling och gröt åt prinsarna - lite bonus i shoppingen.

Ja det här var det jag kom på nu...nu ska jag krypa ner i varma goa sängen brevid lill prins som fått sova på pappas sida nu när vi varit själva!

natti, natti!

Många inlägg om ditt och datt

Har inte riktigt skrivit vanligt blogginlägg på ett tag, men det jag bloggat om tycker jag är riktigt bra värt att testa.

Nu har man varit gräsänka i några dagar, ensam hemma med lill prins. Älskling och stor prins har varit uppe i sälen på lite skidåkning, eller lite och lite...älskling gjorde ett jätte bra resultat i Öppet spår (vasaloppet), är faktiskt riktigt stolt över han, 7 timmar och 34 minuter bättre kan det nästan inte bli. Fast jag vet nu att han inte ger upp utan strävar efter att slå denna tid nästa år vilket är bra, hoppas bara att jag också dras med på ett hörn och börjar träna lite hårdare skullle bara vara bra för min stackars kropp.

Ja,ja nu läntar jag i allefall hem mina killar så att jag har alla nära mig det är då man mår som bäst. Även om man inte alltid inser det. 

Älskar er mina tre underbara killar!!!


Mittens Rike

Här kommer något för alla resesugna som har funderingar på att resa till Mittens Rike , Kinas vackra och kultur rika huvusdstad Peking.

mittensrike.se finner ni bra och nyttig information som ger er en bra start på er resa, där kan ni finna allmän information, se vackra bilder eller få tips och råd av andra. Vilket är toppen bra för att kunna planera och få ut det bästa ur resan.

Oavsett så kommer du inte bli besviken! Läs, dröm, planera och res iväg!

Trevlig resa!

RSS 2.0