coolstuff.se för dig som gillar prylar

Detta är sidan för dig som gillar prylar av alla det slag, perfekt sida för att fynda den perfekta presenten till vänner, svensexa, möhippa m.m

Varför inte en härlig Borat mansbikini att glida runt i på stranden ;)

Borat


Eller ta träningen till en ny nivå med fly jumper







.... ja det finns mycket intressant att shoppa loss på kan jag lova och väl värt ett besök.

 
coolstuffs blogg  får även du chansen till lite härliga prylar om du länkar till dem genom din blogg eller hemsida...Gå in och läs mer för att få ditt egna prylpaket.....

Trevlig sommar!

Ny buzzador kampanj pågår

Ja jag vet att jag varit väldigt dålig på uppdatering nu på ett tag men det ska bli skärpning igen. Har varit en liten down period för mig men känns som jag nu är på uppgång igen så hoppas på det.
Tack för att du står ut med mig älskling!!!

Som sagt i rubriken så pågår just nu en ny härlig buzzador kampanj om Neutrogena ansikts rengöring. Var riktig skeptisk i början efter som jag är lite kräsen med vad jag har i ansikte. Men måste säga att jag är glatt överraskad denna gång. Man känner sig fräsch och får en mjuk känsla i ansiktet, jätte skönt.

Ska lägga in en bild till kvällen på produkterna...

Buzzador Sensodyne

Då tänkte jag ta och skriva lite om den jätte roliga kampanjen jag fått varit delaktig i som buzzador.

Sensodyne är en tandkräm som motvärkar ilningar i tänderna, vilket man tyvärr är offer för  och det är inte kul nu när glass tiderna börjar. Efter att nu ha testa Sensodyne ett antal veckor så kan jag glatt säga att jag blivit bättre i ilningarna. Så med andra ord så verkar faktiskt Sensodyne mot ilningar samt smakar det väldigt gott.

Finns i olika smaker och är rätt milda i smaken vilket gör att även yngre kan tycka om det. Om man ska ta med något negativt som en testperson jag buzzat för så var det att det skulle ha varit aningen starkare smak för att få den här rikttiga känslan av fräschet, annars har allt varit positivt.

Tack buzzador för åter en klyckad och rolig kampanj!

Är ni intresserad av att bli en buzzador och få möjlighet att testa olika produkter och tjänster samt att få dela allt det med dina vänner, hör av dig då till mig så hjälper jag dig. Glöm inte att skriva vid anmälan att du blivit rekomenderad tjäsnten av ATL.

Kram på er!

RSS 2.0