Skola, hämta barn, hämta bil

Ja så har min dag sett ut och kommer se ut för jag har bara kunnat pricka av skolan än så länge. Sitter nu och väntat på svärmor som ska komma och plocka upp mig så ska vi hämta barnen och sen vidare och hämta vår ena bil som varit på verkstad.

Samtidigt ska jag passa på att smita in på Hemköp för att hämta ut lite trevliga gratis produkter, glögg och te, precis det jag vill ha nu dessa kalla vinterdagar. Men om man ändå slapp ut och iväg till jobbet utan istället kunde avnjuta en go kopp te och en bra bok under en fleece filt i soffan. Men det är väl sånt man får vänta på tills barnen blivit stora eller man själv blivit pensionär.

Kom på en till liten önskeklapp idag när jag kollade The voice på tv på morgonen. Då pratade dem lite om att det finns så många roliga USB minnen på marknade nu.

Så det jag önskar mig är ett fint lite tjejigt USB minne att förvara skolarbeten på som annars ligger och tar upp sån plats på datorn.

Nehepp...dags att lyfta på stora baken från stolen och tända lite stakar och stjärnor i fönstrena så det ser bebott ut här i huset.

Trevlig dag i vinterkylan...brrr!




I morgon första avdent och julmarknad

Så har vi kommit så långt på detta år att det är dags att tända första adventsljuset, så jul mysigt!
Här hemma så är julpyntandet klart, sparsamt men ändå julstämning känner mig ganska nöjd får jag lov att säga och i år ser jag faktiskt fram emot julen, vilket jag inte gjorde i fjol, så hoppas bara att detta nu håller i sig och vi får må bra.

Sen har jag självklart hittat lite mer att tillföra min önskelista på www.Alvashus.se och just nu har dom dessutom fraktfritt ;), bara så ni vet...

Pajform 17cm Bågon av dessa fina pajformer 17 cm skulle göra sig bra hemma hos oss.

Dalakruka fin fina krukor...kärlek

Ja det var några av alla fina saker dom har på den sidan. Något annat jag söker mer ljus och lykta efter är likadana te muggar som jag har redan i ljus turkos. Köpte dessa (4 st) uppe i vemdalen i fjol men ångrar så att jag inte köte åtminstonde två till för jag verkligen älskar att dricka te ur dem, tror att det igentligen är latte muggar (utan handtag) står Living lot´s under dem. Dom är mer eller mindre handgjorda så ytan är ojämn.

Nu ska jag leka lite med mina prinsar innan dom ska få krypa till kojs och ladda batterierna inför morgondagen. Sen blir det lite lördags mys framför tv med älsklingen och ett glas vin.

Trevlig kväll!

Önskelista

Hoho..nu kära tomten så kommer min önskelista, i god tid så du hinner kolla över den väl! ;)

Ja faktiskt så nu i jultider blir jag som ett barn på nytt vill julpynta ( har faktiskt tjuvstartat med både advetsljusstakar och stjärna), handla paket och skriva önskelista. Så här nedan kan ni se en del av min önskelista, förstår inte dom som säger att dom inte önskar sig någonting för det gör man väl alltid liten som stor. Man kan önska sig hur mycket och vad som helst men sen om man får det är en annan sak.

Men tänk på att tomtens små nissar är ute och smyger runt husknutarna nu för att se vilka som är snälla och förtjänar en liten juleklapp, så lika bra att sköta sig!

 Bondelid från MQ stlk M svart.

Ååå denna tunika var väl mysig, stlk M blir bra.


- Sen en philips vattenkokare som man kan ställa in önskad temperatur på så den passar både för vällin,te m.m

- Å så en sådan där klocka som mäter både puls, kalorier och har GPS, en fin stilrent sportig look ska den ha.

- Frisör spray, shampoo och balsam är ju sådant som alltid går åt helts då Loreal.

Hmm få se vad som mer står på min önskelista till tomten och tomtemor.....

-Just det en ny fin PEAK huvtröja med dragkjeda inte med plats märke utan broderat, stlk M.

Leilas guldkant på vardagen 
Så denna finna bok av min favorit kock Leila hon är väl helt underbar, så denna vill jag gärna ha på min recepthylla!


Ja det var som sagt lite av vad som har dykt upp på min önskelista!

En liten snabbis

Gör en liten snabbis in här i bloggen idag. Har verkligen gått förunt idag med städning och julpyntning, i år är det stilren men harmonisk julstämning som får vara temat här hemma. Vill helst ha en lantlig jul men har ingen känsla för att få till det riktigt som jag vill men är åndä ganska nöjd. Saknar lite mer julblommor och nån fin röd vävvax duk till köksbordet också något nytt juligt tyg till soffan i köket sen kanske jag är nästan lite nöjd :).

Ååå ni har väl förresten inte missat att drömvinsten gick till en by här i närheten, 11 lyckliga tanter kan leva loppan nu och för all deras framtid, ni har väl redan förstått att jag INTE var en av de lyckliga även om jag mer än gärna hade viljat ha en liten del av kakan. Men men det är väl faktiskt så att man måste spela också för att kunna vinna och inte bara spela man måste spela rätt hmmm...så nää det är nog ingenting för mig jag får helt enkelt nöja mig med mina små vinster jag brukar håva in ibland och dessa gratis saker som jag har en fallenhet för. Självklart skulle jag ljuga om jag sa att jag inte ville ha så mycket pengar men samtidigt så kan man fundera lite på hur det igentligen skulle påverka mig, jag skulle nog om sanningen ska fram bli lite för bekväm och lat. Så slutsattesen blir alltså - Varför vinner aldrig jag storvinsten???!!!

Faktiskt så har jag redan vunnit något som är mer värt alla pengar i världen - nämligen mina älskade små prinsar! Som sover som två juveler inne i sina sängar!

Se hela bilden













Nya buzzador kampanjen

Jag är ju med i en ny buzzador kampanj nu som ni givetvis ska få lite mat nyttig information om ;) hi,hi va fyndig jag var där eller hur för det handlar just om mat eller rättare sagt en lite lyxigar ingrediens i maten nämligen parmesan från ZETA.





Så kul att få testa något som gör att man måste upptäcka ny intressanta maträtter, så har ni några på lager så tas dom gärna emot.

Dessutom kan ni själva välja att få chansen att få testa liknade godsaker eller andra spännande saker HELT GRATIS genom att bli en buzzador och helst då genom mig vi denna länk:

BUZZADOR VIA ATL

Har ni frågor om kampanjen eller buzzador så tveka inte att fråga för jag lovar det är lika roligt varje gång man kommer med i en kampanj och ännu roligare att det är gratis!!!

Trevlig parmesan kväll på er!


Lördag igen!

Visst är det härligt med lördagar på något vis, att vakna upp på morgonen och veta hur tidigt klockan är är så behöver man inte rusa upp och skynda sig till jobbet eller veta att man snart har en lektion på datorn som väntar. Prinsarna hoppar upp och ner i sängen med stora leenden för att få igång mamma och pappa, medan dom på något mirakulöst sätt vet att det är lördag morgon.

I dag på morgonen kände jag mig extra mys mysig när jag satt med prinsarna i soffan och kollade på Bamse filmen vi hyrde igår (dom har kampanj priser på hyrfilmer på tvn nu så bäst att passa på) när vi hade lite fredagsmys. Ute snöade det lätt och det kändes som riktig julstämning, så för att skapa en extra guldkant på morgonen så bakade jag och prinsarna scones a la Leila, vart riktigt gott trotts att vi råkade glömma dem lite länge i ugnen.

Sen vart det en spontan tur till Borlänge med svärmor för lite julshopping och jag tror faktiskt att det mesta på listan vart avbockat, julkläder till prinsarna - check, tomtenisse kläder till prinsarnas lucia firande - check och så vart det sista paketen till deras adventskalender. Ska bli så kul att se glädjen hos dem varje dag när dom får öppna ett litet paket i väntan på den stora dagen JULAFTON!!!
När vi kom hem från shoppingen efter lite längre tid en vi tänkt men med mera uträttat istället så mötes man över en jätte mysig syn då lill prins satt uppkrypen i sin farfars knä och sov så gott!

Tänk vad jag älskar mina killar alla tre, två små prinsar och en stor!

Hoppla hoppla var tar all tid vägen???!

Ja tänk att tiden bara tickar på fast man inte har hunnit med allt. För att inte tala om skolan och jobbet som stjäl all tid från mig, känns som man lever för skolarbete just nu. Är en tenta avklarad så är det bara dagsa att börja med nästa igen.  Man får bara hålla tummarna för att man klarat alla tentor!

Sen har vi äntligen fått klart att vi fick stuga i fjällen över nyår!!! Jippi, bara familjen och kanske någon natt med besök, men just denna efterlängtade familjetid som jag saknat så mycket. Bara mysa och leka med barnen för det känns som mina stackars prinsar hamnar lite i skymundan av alla studieböcker som deras tråkiga mamma måste tragla sig igenom. Men en hel vecka i helgen så har vi tagit igen all lektid....

Sen har älsklingen verkligen överraskat mig med en mysig weekend i början på nästa år men vart den tar vägen och när berättar jag senare....kan berätta att vi i allefall kommer att vara barnfria och skidorna föler med ;) (svårt att gissa eller hur )...


Lite gosiga kort kommer på prinsarna och tänka sig även ett på mig sliker med:

 Mamma och lill prins en solig vinterdag



Prinsarna på tomteland, häxan och prinsessan. En riktigt trevlig dag hade vi tillsammans med goa vänner!


  Små älskade prinsar!



Snart är det dags för jul och känner mig lite i julstämmning i år. Har redan börjat smygpynta lite men skulle helst vilja plocka fram allting direkt, hellst gärna ta in granen också och klä. Men får stå emot lockelsen ett litet tag till...

Önskelistan för killarna blir längre för varje dag, speciellt stor prins som sitter och lusläser leksaks katalogerna som nu dimper ner i postlådan var och varannan dag.

Några önskningar från barnen är:

-Duplo lego brandstation
-Sackosäck varsin att sitta i när dem spelar tvspel
- Stor prins vill ha nya längdskidor och nya slalompjäxor i stlk 30
- Stor prins vill även ha en bakugan
- Lill prins önskar sig en lättstyrd radiostyd bil

Ja detta var ett litet axplock av alla önskningar kommer mer senare.
Nu ska jag försöka väcka lillprins som sover middag, men det ser så skönt ut så kanske kryper ner brevid han istället och tar en tupplur jag också!

Trevlig dag i vårt vita vinterland!

RSS 2.0