GOTT NYTT 2012

Gott nytt år alla nära och kära och även alla ni andra!



                                              

Nyårsafton 2011/2012

Så snart var detta år till ända och ett nytt år i antåg...konstigt att det alltid ska kännas så vemodigt. Jag är av den sortet att jag inte gillar förändringar som jag inte kan styra över, vill ha kontroll över allt annars blir det kaos i min lilla hjärna och det är det bom händer varje nyår. Men det är väl bara att acceptera läget och se framåt och hoppas att kommande år blir mycket bättre och lättare, för om sanningen ska fram så har detta år varit fruktansvärt tungt på många vis. Men sen är ju nästa år ett jämt tal och det är ju alltid positivt... ;)

Ett nyårs löfte av MÅNGA är att jag ska försöka vara mer aktiv på bloggen och skriva allt det jag tänkt om mina vinster, barnen, alla provprodukter jag ibland får samt hur våra liv i allmänt ser ut.

Nu när skolan äntligen är slut och jag BARA ska jobba, suck vad jobbigt det lät, så hoppas jag att jag får lite mer fritid över till sånt jag tycker om.

Sitter just nu och väntar på att min ny inköpta skänk till vardagrummet ska bli ihop monterad av älskling och svärfar, men det går seg och dom har absolut inte samma åsikt om hur det ska monteras ibland så det blir som lite fight scener...hå hå. 

  
Denna skönhet är det som jag planerar att ha tv på, få se hur det blir annars hamnar den i köket, hi,hi!

Kram

Äntligen examen!!!

Äntligen efter 1,5 långa år så är det äntligen färdigt - rtgssk examne! :).
Tänka sig det trodde jag inte för fura år sedan när man tog ssk examnen, att man snrt igen skulle sitta där i skolbänken. Men men nu lär det då ta ett tag innan jag sätter mig där igen, men säker kan man ju inte vara...

Tack alla som ståt ut med mig under denna tid, kan inte garantera att jag blir bättre men behöver dock inte sitta på nätter och plugga utan nu kommer jag sova på nätterna!

 

Nu mera har man äran att få bära en sån här stilig KI brosch tillsammans med ssk broschen. Man är nästan lite stolt över sig själv!

Guldbrev.se gav mig pengar!

Har haft ett jätte stort nöje måste jag säga att fått vara med i en buzzador kampanj för Guldbrev.se!

Har tidigare inte trott på detta konceptet med att skicka guld via posten som sedan värderas, trott att det varit en bluff. Men nu kan jag lova att jag är av helt annan åsikt!

Jag gick med i kampanjen på buzzador då jag och min farmor hade lite, trasigt och överblivna guld smycken, tex. ett örhänge där ena är tappat mitt ute på en sjö. Vad gör det för nytta att ha bara ett örhänge kvar. Med andra ord så polckade vi ihop guldet och postade i det förtryckta kuveret man får via guldbrev. Säkerheten med att skicka guldet kändes faktiskt större än vad jag först trodde då allt guld man skickar är försökrat hela vägen och man får ett kvitto på posten när man skickar det.

Dagen efter vi skickade det så kom det ett meddelande om vad guldet var värt, och döm av min förvåning när jag fick se att vi skulle få ut det dubbla mot vad vi hade räknat med som bäst!!!Jippi!
Vill man sälja så var det bara att låta det vara så satt pengarna så fint där på kontot efter ytterligare en dag!

Kan bara säga, tveka inte det både fungerar och är toppen!!!!

Resan ner till Gekås i Ullared för julklapps inköp vart så mycket roligare tack vare guldbrev.se. Det kunde shoppas extra fina juklappar till baren och mamma kunde köpa fönsterlamporna hon suktat efter så länge, medans älsklingen var glad att pengarna fanns på kontot.....

Mamma glad = barnen glada = älskling glad -----> Jueln blir blir bra i år!



                                      


Locobase Repair

Har haft nöjet att testat Locobase Repair via buzzador. En jätte fet och dryg salva som passar perfekt nu när vind och kyla förstör huden och gör den tor och fnasig. Har smörjt barnen i både ansiktet och extra torra partier på kroppen och det har get jätte bra resultat. Älsknlingen smörjer fötterna med denna varje kväll och tycker det har gjort stor skillnad.

Har även buzzat bland vänner och delat ut små prov tuber, som har varit mycket uppskattat. Bara positiv respons, så denna produkt är helt klart värd att testa och kommer nummera ha en egen plats i vårt badrummsskåp!



P.s intresserat av att bli buzzador du också och få testa massa skojiga saker och tjänster? Skriv då en kommentar så berättar jag mer! d.s


GEKÅs Ullared - Göteborg - Bröllop

Så då var man åter hemma igen efter en fullspäckad men dock trevlig helg. Fredagen vart det en roadtrip med älskling och goa vänner ner till Gekås Ullared, Jippi!!!!, som jag längtat. Men eftersom dom andra tre i sällskapet inte var lika roade av att gå där som jag så vart det en snabb shopping, bara att hålla sig till planerade listan och inga ytterligare utsvävninga, det vart dock några ...ojojoj oppsan... i allefal men lite oplanerade saker i vagnen. Fick men nästan allt jag planerat att köpa så det är jag nöjd med, resten får jag komplitera här hemma. Men jag är mer än nöjd med dem fynd jag gjorde, kan säga var mest åt barnen i form av kläder och leksaker med betoning på LEGO.

Sen efter detta trevliga stop bar det av till hotellet i Göteborg där vi skulle bo under helgen. För på lördag var det bröllop som stod på schemat, dock inte vårat hmm..ha,ha. Men brudparet var strålande fint och både akten och festen var trevlig. Så det tackar vi för!

Nu är ögonen trötta kan jag lova, dags att sova!

Natti, natti! 

RSS 2.0