room328.se

På  room328  kan  du  finna  allt  vad  en  inredningsfanatiker  kan  drömma.

Med  led orden: JÄMFÖR, DESIGNA, HITTA, INSPIRERAS så leder dom dig längst vägen till det perfekta rummet. Några av deras godsaker hittar du under dessa länkar:

Mosaik

Klinker

Kakel

 
Här
Finner du även en en jätte trevlig tävling där Spot and tell har en tävling med Room328 där alla bloggare som lägger upp tre länkar får en biobiljett!

Vinster:

1:a pris: Snyggaste bilden vinner resecheckar värda 10 000 kr.
2:a pris Ipod Touch
3:e pris Ipod Touch
4:e pris Ipod Nano
5:e pris ipod Nano

Så tävla, inred, inspirera andra och håll tummarna för en härlig vinst! Om inte så ha en trevlig stund i biomörket!

Åter måndag.

Dagarna bara rullar på men själv tycker man att man står stilla i en bubbla och hinner ingenting. Känner att jag har en rejäl svaka i livet just nu, ingen inspiration eller direkt glädje alls.

Men hade en helt underbar helg trotts som min älskling bjöd med mig på. Vi var till Ramundbergen på kort weekend och bode på hotell med all inclusiv. Hamn med en hel del då det varken fanns internet eller tv att sysselsätta sig med. Åkte över 18 km längd, simmade några km och så vart det något enstaka åk utför också men mer än så orkade inte mina otränade ben med. Frukost buffe, 2 rätters lunch och 3 rätters middag hörde också till helgens godsaker. Med andra ord var detta välbehövligt....

Men allt underbart är över snabbt, så nu är man tillbaka i verkligeheten ingen med två överaktiva gossar som verkligen sliter ut sina föräldrar. Känns som man snart bara rasar ihop i bitar. Första natten hemma igen var som den alltid brukar vara, L går över i stor prins säng efter några timmar pga att det blir trångt i sängen med två små killar som ligger upp, ner och på tvären. Lill prins ligger PÅ mamma, ja och då är det verkligen på helst ska han ha sitt huvud PÅ mitt huvud vilket är väldigt oskönt. Sen vid 04:15 så vaknar han och sparkar, skricke och knölar för att han vill ha välling. Botmedlet på det är att ge honom välling. Men eftersom han även lyckas väcka sin storebror så vill han också ha välling. Sen tar det en lååång stund att för han att äta välling, knöla lite mer och sist somna om. Men vem ligge klar vacken då om inte deras trötta mamma.

Man brukar ju säga att " efter regn kommer solsken" men jag känner mer att just nu här hemma så är det "efter solsken kommer regn" som passar bäst in.

Vill bara orka lite till...slippa känna all denna tristess, var en glad och lekfull mamma åt mina prinsar och en trevligare och bättre sambo åt min älskling.

Inte ens vinsterna som trillar in på posten från div. december tävlingar och kampanjer känns uppmuntrande. Usch och fy och blää för detta.

 
Jag bara står och trappar i mulet väder och regn...

...medans solen skiner på omgivningen!


Men trotts det så är kärleken till mina barn större än allt annat!

RSS 2.0