Hmm ja hur ska man igentligen tolka killarna!

Igår lyckades min älskade med en sådär plump sägning igen och trotts att man vet att det inte var så han menade, FÖRHOPPNINGSVIS, så tar man märkligt nog åt sig iallefall gör jag det.

Okej, jag var inte så snäll jag heller i mitt uttalande men killar verkar ju ha något skydd från att ta åt sig och sen är det ju som att prata med en vägg i bland, bara det dom vill höra hör dom.

Bakgrunden är att jag tycker synd om mig själv då jag har en stor förkylningsblåsa i munnen som gör ont bara jag pratar eller åter, så tyckte att älsklingen också borde tycka synd om mig, men han tyckte inte lika synd om mig som jag tyckte att han borde. Så med det kvinnliga humöret man har så blev jag lite surig och sa att jag önskade mig en kille som brydde sig och var romatisk i julklapp. Då kontrade han med att, du kan ändå inte få något bättre.

Den kommentaren var som att slänga pinnar på elden, för mig lät det typ så här när kvinnliga hjärnan analyserade det han sag: du som är så ful och fet vill väl ingen ha.

Medans han menade mer, enligt han: Ingen är bättre än mig så du har redan fått den bästa.

Hmm...ja vad ska man säga, tänk vad lätt det vore om killar och tjejer kunde tänka mer jämn likt. Men slutsatsen blir iallefall att jag nöjer mig med den jag har. Är det inte kärlek så säg!

Puss på dig älskling och till alla ni andra kram!


Mina vinster genom åren!

Ja jag tänkte sammanställa en lista över de vinster jag lyckas vinna genom åren, men allt blir inte med då man glömmer fort. Men innan ni läser listan och tycker att wow hon borde vara nöjd så ska jag berätta att jag tävlat väldigt mycket för dessa och det har inte kommit som en klump utan rullat in sakta under mååånga år....


- 5000 kr presentkort Ramundbergen
- 2 st platt tv 19"
- 4 cykelhjälmar, 2 vuxna och 2 barn.
- Fotbad, med inbyggd massage och peeling
- Kitchen Aid mixer
- Antal filmer både vuxna och barn
- 4 Disney on ice biljetter (såldes då dem var i malmö)
- Stor väderkvarn att ha ute , en till mig och en till farmor.
- En vilt vecka med Prioleva - toppen vinst
- Massor av biobiljetter 
- Böcker både barn och vuxna
- Antal mascaror och smink
- Klocka (dock lite tantig och inte så exklusiv)
- Julstjärna på fot
- Massor av schampo och balsam
- Mat ex, findus, valio, Corn, muslie, glass m.m
- Målar block och pennor
- liten starwars figur
- Olika leksaker dock inga större
- Hårfärg
- Litet bordsväxthus
- 5 kg pasta
- Kläder som tshirt, body
- Cd skivor
- Års förbrukning tvättmedel = 30 refil påsar Ariel
- Diskmedel
- 3000 kr presentkort på city gross (kundvagnsracet)
- 2 nätter på hotell stay at i Kista + 2 nätter på samma hotell i Göteborg som kompen. för stökigt hotell i Kista 
- Godis
- Gratis inträde på vissa parker ex. tomteland m.fl


Ja detta är en en liten sammanställning sen tillkommer massa gratis produkter, kampanj varor m.m.
Alltid kul att vinna! Tyvärr blir det väl lite mindre med det nu eftersom jag tävlar mycket mindre än jag gjorde förut, dels för att tiden verkar inte räcka till och sen har tävlings glöden försvunnit eller motiverings tänkandet - kan det beror på ålder kanske ha,ha....



Snälla fru fortuna ge mig lite vinst lycka igen!

FFÄ = fet ful och äcklig

FFÄ precis så känner jag...usch fy och blää! Vill inte, orkar inte men måste väl, suck. Vill bara vara hemma bakom stängda dörrar helt ensam i mörkret där ingen ser än eller behöver titta på en och äcklas. Fattar inte medicin som ska få en att må bättre förstör ens liv, hur kan det stämma. Kanske hjälper en upp ur djupet men ger en istället förbannade extra kilon som heter duga. Har aldrig i hela mitt liv varit så här fet och äcklad av mig själv och det verkar inte spela någon roll för vad jag än gör så kommer dom där hemska kilorna som otrevliga brev på posten.
Är säker på att någon eller kanske många där ute avksyr mig så pass mycket att dom " have put a bad spell on me"....


Så trött på mig själv just nu och allt runt omkring att jag skulle kunna gräva ner mig själv. Varför jag hela tiden, varför ska mitt liv vara som en mardröm, vill som alla andra lyckliga människor leva i en dröm. Först rycks Ida ifrån en och det verkar inte räcka utan man var tvungen att ta mamma med, älskade mamma!

Vill vara glad, lycklig och en bra mamma till mina underbarar barn, vara stark och stötta stor killen framöver. Orka leka och vara glad med dem, ha den där exktra energin. Kunna hitta kärleken igen till dem runt omkring mig. Orka med att möta dem jag så sällan möt, min älskade syster M och mormor men just nu så är dom en så stor del av saknade efter min mamma så tyvärr måste det vänta.





Önskar er alla mer lycka i era liv!

Mitt i november och ingen snö!

Hallå....var är vintern vart har alla vita gnistrande snö tagit vägen? Jätte konstigt väder, man vet knappt hur man ska klä barnen, nästan för varmt för dom tjocka overallerna men ändå för kallt att vara utan.

Men oavsett hur och när snön har tänkt att komma så ska det bli jul i vårt hus, vill ha en riktig kul jul...barnen är värda en riktig jul nu när deras mamma inte behöver plugga eller jobba eller stressa över att skolarbeten ska in i mellandagarn...för vid jul så har dom en arbetande mamma utan kompromiss.

Så med detta i åtanke samt en stor längtan att pynta så har julgardinerna börjat åkt upp och snart börjar små tomtarna titta fram ur vråna kan jag lova, ja sen så har ju lill killens advensttåg redan åkt fram och det vart så mysigt inne hos han.

Nu ska jag ta och krypa till kojs så jag hinner sova lite innan sängen blir invanderad av våra små gossar som brukar komma in till oss varje natt.

Natti, natti!



Bjuder på en underbar bild på våra små älskade skogstroll!

RSS 2.0