Smartson testare!!! jippi

Jippi har blivit testare av Kelda Exotic Sauces via Smarston!
Får välja en av tre spännande smaker, ska välja med omsorg och låta smaklökarna få arbeta. Återkommer med resultat av smaktestet.

Dessa är de tre sorterna jag har att välja mellan. Någon som testat dessa som kan rekomendera någon?

                                 

Buzzador kampanj för AntiLice

Låt ditt barn bli av med huvudlössen och deras ägg med endast en behandling!

Kliniska studier visar att AntiLice är den enda engångsbehandlingen som dödar huvudlössen och deras ägg till 100 %. Alla andra lusmedel som säljs på den svenska marknaden kräver minst två behandlingar med 7–10 dagars mellanrum.

Styrkan med AntiLice är att lösningen tränger in och torkar i lössens och äggens andningsvägar och dödar lössen genom kvävning. AntiLice ska sitta kvar i håret i minst 8 timmar för att garantera en effektiv behandling. Medlet kan användas från sex månaders ålder.

Det är nu höst och lössen frodas, usch, är riktigt rädd för att barnen ska dra hem löss. Men som tur är så hade jag turen att komma med i buzzador kampanjen AntiLice som är ett bra engångsbehandling för att ta bort huvudlöss. Genom att medverka i kampanjen så har jag både kunnat sprida info angående detta till vänner och bekanta samt till dagis, genom att sprida information om hur man lätt behandlar löss så hoppas jag att vi kan minska spridningen. Det gynnar oss alla i längden, framför allt dem stackare som drabbas av löss som nu kan få snabb och enkel behandling!


Nu är det dags igen!

Hej och välkommen tillbaka!
Nu känner jag att det är dags igen att skriva lite här i bloggen igen, för nu var det ett väldigt bra tag sedan.

Kommer fortfarande att skriva lite om barnen och våra liv i mot och förhopningsvis mycket med gång. Har varit lite off i huvudet ett tag, har varit alldeles för mycket. Dock så kommer jag göra en liten ändrign i bloggen och skriva lite om alla roliga saker jag får testa genom buzzador och smartson samt en hel del roliga gratis kampanjer. Vill ni veta mer om buzzador så hör av er så berättar jag mer om hur otroligt roligt det är.

Men som sagt välkommen tillbaka!


RSS 2.0