Just ja

Glömde säga att mamma gissade helt fel på vikten på lillprinsen när vi var till BVC sist, han vägde faktiskt bara 9,4 kg dvs lite lite så vi ska på extra kontroll snart igen...

Valborg och lillprins i feber igen

Idag är det sista april, va fort tiden går har kan hunnit förstå att det blirvit april så är den månaden redan förbi. Bara 10 dagar kvar i morgon tills stor prins blir 4 år, han böjar bli stor nu vår underbara och busiga prins, men det innebär inte att hans mamma blir äldre utan hon står fortfarande kvar på 23 ;)......

Stor prins önskelista är följande (enl. prinsen själv),
Rullskriskor  
stor motorcykel
Häftiga bilar
Stor lastare och grävskopa till sandlådan
En stor lyftkran
Sparkcykel
Blinkande skor
Såp bubble maskin på batteri

När han säger att han vill ha detta så brukar jag svara att han får önska sig det när han fyller år och svaret blir då, ja mamma ja önskar mig det när jag fyller år och då får jag deti paket!  Ja, vad säger man...han är för go.

Stor prins önskelista enl. mamma;
En stor tuff ryggsäck att ha till dagis
Regnkläder
Extra stövlar (mått 17 på foten + lite mer yttrymme för strumpor)
Shorts ( stlk 110 har många kortarmade redan)

Ja sånt som inte är kul att få men behövs ändå....

Sitter och funderar på om jag ska göra en sväng till bokhandeln i Borlänge för behöver lite material till studierna och så känner mig uttråkad av att bara sitta hemma. Ska nog höra med E om man kanske kan gå ut och jobba någon natt ändå fasten jag sagt att jag bara ska vara hemma.

Har en liten  febrig prins i knäet nu som sitter och smular sönder digestive för fullt så dags att avsluta här innan det blir fullt på skärmen ochså för då blir inte hans pappa så jätte glad skulle jag tro...

Ska ta tag i bilderna nu i helgen så ha tålamod för det kommer lite nytt snart!

Kram kram

Inte min dag idag!

Ååå en sådan där dag när allt vill en illa och man bara önskar att man kunde krypa under täcket och somna om.
Skulle koppla in kameran så ja g kunde lägga upp lite nya kort här i bloggen men då hittade jag inte sladden, suck. Ja,ja det är ju inte hela världen direkt, men så fick jag möjlighet att får ett par HELT GRATIS glasögon idag vid kl 12 då jag fick koden till min mail som gällde en kort stund, men vad händer då jo så klart ska den j...a hotmail krångla med att hålla på och vara stängt pga servic, "försök igen om några minuter", jo visst det var just dom där minutrerna jag behövde idag.

Känner mig som en riktigt arg och sur gammal tant idag, riktigt tråkig. Så stackars barn jag har - men jag älskar dom. Faktiskt ska jag och lill prins snart ut till bvc för 18 månaders kontroll. Sist vägde skrutten ca 9,2 kg så jag tippar att vi nått 10, 3 sträcket  nu trotts att han varit mycket sjuk.

Nä måste ta och hoppa in i duschen lite snabbt så dom inte börjar fundera ute på bvc vad det är som luktar gammal surtant, sen är det en bit mat som väntar och förhoppningar om att solen som nyss gick i moln snart dyker upp igen, men bara för att jag nu önskar det så blir det väl regn!!!

Oopss...här var inte skrivet på länge

Hej och hå!
Dags att ta tag idet här med bloggen nu så det blir någon ordning på den någon gång, har varit så hattigt fram tills NU förhoppningsvis. Meningen att jag ska skriva lite om familjen och självklart en hel del om mammas små prinsar. Deras upptäckter och framsteg...

Idag har stor prins som vanligt varit på dagis och lill prins och mamma följde med prinsarnas farmor till Borlänge för en shopping tur, skönt med litet avbrott hemmifrån nu när man är hemma mamma över sommaren. Hittade en hel del till barnen för det var halva rea priset på både Lindex och kappAhl och sånt gillar mamma. Bilder läggs upp senare, kommer även att göra ett inlägg om buzzador då jag kommit med i en ny trevlig kampanj.


RSS 2.0