Äntligen nya kort

Ja så var det äntligen dags för nya kort, tack och lov att dom små prinsarna somna tidigt idag så det vart gjort.

Så vi börjar med ett litet 80-tals inspirerat kort på lill Prins och favorit faster (faster är på väg på 80-tals kväll därav klädseln :))

 Riktiga snyggingar!!!

Sen blir det lite fina midsommar kort,

                  

Visst är dom helt gudomligt fina mina killar, det är kärlek!

Det har åter varit en solig och skön dag, trotts att jag är så otroligt trött hela tiden och har svårt att sova. En ond cirkel man hamnat i och när man väl somnat så vaknar nått av barnen, slår  aldrig fel. Har i allefall kunnat städa lite här hemma tack vare att prinsarna fick vara hos deras farmor på eftermiddagen. Så skönt att få några timmar själv även fast man blir lite stressad att hinna med allt man måste göra.

Längtar just nu efter att det ska bli ett tillfälle för bara mig och min kärlek att åka iväg på tu man hand i några nätter...än så länge har vi inte planerat vart bara att vi SKA åka SJÄLVA. Mys,mys!

Men först är det lite jobb , suck ibland måste man fast man inte orkar, och sen en familjetripp till Göteborg och bo på hotell (en vinst som ska utnyttjas) brevid Liseberg. Troligen lutar det även åt några extra nätter på hotell eller campingstuga. Jag har ju lagt fram om ett litet önskemål om en tur till Ullared, har dock villigt lova att alla 3 killarnar inte behöver följa med in utan kan mer än gärna vara ute och leka, kanske bada lite så kan mamma shoppa några timmar på egen hand. Som en mini mini semester bara för mamma och kundvagnen ;).

Nu ska jag försöka att hitta ner i sängen så jag orkar med en ny solig morgondag med mina underbara killar, en till jobbet (bara 3 dagar kvar till semestern), stor prins till dagis och lill prins springande runt benen på mamma.

Sleep good!

Åter hemma efter en härlig mini semester!

Sol och bad och glada prinsar....kan det bli bättre :). Det var nog precis vad vi behövde, en liten trevlig minisemester till Leksands camping. Finaste stugan och ett toppen lägge gjorde det hela lite extra lyxigt.
Prinsarna har stormtrivits med att kunna sola och bada, mamma och pappa är också jätte nöjda med helgen.

Stor tack till prinsarnas farmor och farfar och faster för en jätte mysig helg med trevligt sällskap!

Så nu är det bara att vänta ett tag till innan det bär av på nästa familje semester, men då är det bara vår lilla familj som ska iväg så få se hur det går, men vi hoppas att stora trotsen blir kvar hemma så vi bara har två prinsar med oss i bilen.

Nu måste jag gå till säng, har inte blivit så mycket sömn på länge nu för stor prins är så uppe i varrv när han ska gå och lägga sig så har svårt att slappna av och lill prins har haft problem med mycket magknip och haft svårt att sova.

Natti, natti!

 
                          ***Mammas älskage prinsar ***

Samlar jag i juni

Ja lustig titel på detta inlägg kanske men jag fick blackout för vad jag hade tänkt skriva. Men det beskriver det jag tänkte skriva om, alltså min lilla nästan beroende hobby som faktiskt uppskattas av andra också. Mitt gratis samlande som även inräknar vissa kampanjer.

För juni månad har det gett resultat av produkter och varor för närmare 2500 kr, då ingår det  en ungsform med lock, 8 fling packet av Wasa 4 crisp ( har många väldigt snälla släktingar som skänkt sina till oss och våra prinsar älskar dem), grillspett riktigt fina, grillkorg för grönsaker väldigt praktiskt, lite tatueringar och klistermärken till barnen, 2 lustiga fotbollar, 6 badbollar, massa barnmat Naturnes, 2 willys mjuka bröd, Chili Aioli kanon god, 2 mat och visp grädde och flera pocketböcker, 3 shower dusch från Dove, 1 bodylotion från Dove, 1 Goodiebag från veckorevyns gala ( dom var snälla och skickade den eftersom vi inte kunde närvara-jätte snällt) innehållande en huvtröja, demo cd, nagellack, läppenna, hårpulver.... m.m

Ja mycket trevlig samlar månad har det varit, stackars brevbärare :). 
Ser fram emot denna månad och det började bra redan på 1 juli, så det verkar lovande.

Dessvärre är det jag som är krankig, med en dunder ont i halsen. Skulle ha jobbat men känner att det inte känns riktigt rätt att gå och jobba med jätte ond hals och kropp som är helt slut med tankte på alla känsliga patienter som absolut inte bör bli sjuk av mig också.

Vill snabbt bli frisk eftersom det vankas liten mini semester i Leksand tillsammans med min kära lilla familj, svärföräldrarna och prinsarnas faster. Ska bli så kul, med lite sol och bad men då vill man ju inte vara sjuk. Försöker kurera mig med honungste med halstabletter i.


RSS 2.0