Tävlingar!

Har hittat en underbar tävling hos en av mina favorit bloggar " Fröken vit" finns under mina länkar och är verkligen värt ett besök, jätte trevlig sida full av vackra bilder och trevlig läsning. Helt klart något att vila ögonen på!

Dessutom har hon just nu en tävling med drömvinst, en stickad varm kläning som skulle värma skönt nu i vinter kylan.

Kram

Vintersemester

Nu har vi äntligen kommit iväg på vår efterlängtade vintersemester till Vemdalen. Just för tillfället är det väldigt lungt och skönt för båda prinsarna ligger och sussar i soffan efter en tuff dag i slalom och pulka backen,  och min kärlek är ute i längsspåret och samlar mil till han ska ta åka VASALOPPET (ja jag vet, 9 mil är inget jag skulle göra frivilligt direkt.) .Men han är duktig som gör ett försök.

Dom vakna timmarna med våra små vilda prinsar är som en orkan som drar fram, tror dom är mer vilda än tama. Lill prins har börjat klättra på allt han verkligen kan klättra på och det är det mesta...och det går snabbt också. Stor prinsen har verkligen energi till max, han mer eller  mindre studsar fram när han går, vår egna lilla nalle puh tiger, hör och ser allt och full av frågor till bredden. Men dom är våra och dom är helt underbara barn som vi älskar mer än allt annat!

 
                                                     


RSS 2.0