Efter en liten blogg semester

Åter ingen intar jag platsen framför dator efter en lite "blogg semester" ja för vanlig semsester får jag nog vänta på i några år till, åtminstonde till mina små prinsar blir lite äldre så man kan släppa dem lite mer på fri hand.

Men trotts allt så har denna sommar varit bra men gått så otroligt snabbt fram. Både jag och min kärlek tycker att den bara försvunnit. Men ändå har vi hunnit med Ullared, yess fick som jag ville, Göteborg men obligatoriska Liseberg besöket, Leksands camping med barnens farmor, farfar och faster, Tomteland med våra vänner.

Men nu är det slut med dom sköna slappa sommar dagarna för nu kör allt igång igen med jobb, skola för mamma och dagis för barnen. Håller i dags läget på att inskola lill prinsen på dagis. Lite känns det i mammas hjärta att hennes lill prins nu blivit så stor att han börjar på dagis. Det stämmer nog det jag läste förut att dessto längre man har dom hemma dessto mer bunden till att ha dom där blir man som föräldre och det i sin tur gör att det känns lite extra vemodigt att lämna dem.

mghgfgthgbµ - litet inlägg om dagiset från lill prinsen ;).


RSS 2.0