Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

Babysim och shopping

Idag var det sista gången för lill Prinsen på babysim del 1, han var så duktig och dök under vattnet eller inte helt under vattnet som vi vuxna gör utan mer som ett bebis dyk. Blir i allefall fortsättning för honom till hösten på del 2 eftersom han verkar gilla att bada och simma. Vill även försöka att hitta en grupp till stor Prins så han får simma och bada lite och så är det bra att han får lite vatten vana. Han börjar bli så stor nu att han vill utforska saker på egen hand utan att mamma och pappa håller han i handen, vilket känns lite vemodigt för mamma hjärtat. Men om han lär sig att få lite mer respekt för vatten så känns det kanske lite lättare på sommaren vid alla bryggor och badstränder, även fast mamma och pappa vakar som hökar men då på avstånd.

Å så till shoppingen, ja det blev lite idag för när man känner sig lite nere så är det alltid skönt att få shoppa lite och drömma sig bort i inredningstankar eller hur man skulle passa i vissa kläder om man hade sin drömfigur (vilket man tyvärr är lååångt ifrån).  Dagens inköp vart i allefall mest, hör och häpna, till barnen och hemmet, som vanligt med andra ord.

Stor Prins fick en jätte fin spindelmannen tröja eftersom han är innte i en sån period just nu. Trotts att mamma inte direkt är någon fantast av spindelmannen så köpte hon en sådan tröja till sin älskade lilla kille. Även två t-shirtar fyndades till honom som just nu är lite förstora så dom blir till årets julkalender (gäller att vara ute i god tid). Var rea så då passade jag på, har länge gått och spanna på dessa kläder åt honom så nu passade det bra när det var billigt.

Sen var det badrummets tur för en makeover och denna gång fick det bli turkost som vart den dominanta färgen, har verkligen fallit för den färgen just nu - turkost, lime/ljust grönt och vitt. Så det blev handdukar både stora och små, badrumsmatta och ljus, var även inne på en turkos tvålpump som jag aldrig köpte men har nu bestämt att det får bli en sådan också som fort jag kommer förbi en hemtex butik nästa gång eller om jag skickar bud men någon annan.

Klicka för att förstora


En ny fin lampfot till lampan i köksfönstret hittade jag också i gammeldagsstil, precis som jag ville ha, även den på rea.
CULT är också ett märke jag fastnat riktigt för, tycker dom har så fina stilrena saker så det fick bli lite därifrån också.


Kub Diskmedel Äppelgrön 6x6x25 cmDessa i vitt ...     Kub Vas Singel 15 Vit


Sen har stor Prins äntligen fått en stor ny fin säng med lådor under att förvara alla sina leksaker när han inte leker med dom. Barnens farmor och farfar är dom som som fick det jobbiga jobbet med att montera ihop hela sängen - vilket var en hel del jobb men dom lyckades. Så det tackar vi för:
 
                                                                                  

 Stor Prins sover så gott nu i sin nya säng, ser så liten ut där han ligger ihop krypen i ena hörnet.

Nu är det även dags för mamma att gå och sussa till ljudet av regnet som slår mot tacket, så natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0