Inte klar med julklapparna, här kommer hjälpen!

Har du som många andra inte hunnit klart att införskaffa alla julklappar och dessutom är helt tom på vad du ska köpa till dina nära och kära? Här kommer svaret: iPhone tillbehör  som du hittar på 24.se 

MobilVäska / Mobilfodral till iPhone 3GS:




Passar som en perfekt julklapp till både mamma, syster och faster/moster. Praktiskt, skyddande och snygg rena kapet som man kan köpa för endast 69 kr.

Här är en julklapp som passar mer för sambon, pappan eller brorsan:
HI-FI Minihögtalarsystem för iPhone 3G/3GS/4/ iPod touch / iPod Video / iPod Nano
Tunn modell med remote och FM-Radio med klocka och alarmfunktion.
Som går loss på enbart 499 kr och kommer att bli en succe.




Detta och mycket mer praktiska julklappar som kommer bli riktigt uppskattade hittar du på iPhone Tillbehör

Så skippa att gå ut i snövädret för att shoppa julklappar, koka en kopp kaffe och klicka in dig på 24.se istället, då är du snart klar med alla julklapparna.

God Jul!


Lill julafton avklarad

Ja då var lill julafton avklarad för i år så nu väntar bara mellan och stor julafton ha,ha...

Vi har firat med barnens morfar och I igår eftersom dom är bortresta över jul. Men det är jätte mysigt att fira så här lite mindre julafton istället för att behöva åka runt på självaste julafton och stressa.
Barnen var jätte nöjda för tomten tittade förbi med massor av julklappar som dom önskat sig.

Stor prinsen tog riktiga glädjeskutt när han öppnade ett paket som innehöll en Bakugan 3D och den var blå precis som han önskat sig, tänk att tomten kunde veta det.

Lill prinsen var till en början lite rädd för tomten och satt i morfars knä, men det släppte efter ett tag då han insåg att tomten inte var så farlig utan han gav bort paket till alla snälla barn. Även snälla mammor och pappor fick paket ;).

Bilder på lill julafton kommer senare!

Slippa julstressen på julklappar!

Att det snart är jul märks då, stressen är hög. Men ett smart sätt att minska all denna stress på att inhandla alla och rätt julklappar är att beställa ALLA på Tidningskungen.

Dom har tidningar för alla åldrar och alla prisklasser.
Ge pappa en "Allt om Whisky", mamma kan få "Hus och hem" och lillebror får så klart " Bamse".

Passa också på att prova deras generösa presentkortserbjudande. Man väljer prisklass och sen har mottagaren själv möjlighet att välja tidning. Där får man tex i 99-kronorsklassen 3 nr av whiskeytidningen.
Med vissa nr. så följer även en trevlig premie med vilket allt brukar bli extra uppskattat. Det bästa av allt är nästan att det är möjligt att beställa en premunation ända fram till själva paket öppning, i fall man råkat glömma någon eller någon oväntad gäst dyker upp.

Eller varför inte överraska själva tomten med en prenumeration på Cafe´ ;)...



RSS 2.0