Mina goa underbara prinsar lever rövare

Mina älskade ungar har mer än väl fått ökad energi av all strålande vår sol som vissat sig i några dagar. Tänk bara om deras mammas också fick så mycket energi att hon han med dom. I onsdags var jag mammaledig med dom, har några dagar kvar som jag suger på som en god hård karamell så dom räcker länge, vi hade en jätte mysig dag med promenad, fika på cafe, besök av goa vänner och sen avslutade vi med lite bad i simhallen innan vi alla tre somnade gott. Älsklingen var inte hemma utan på jobb resa så vi hade en pappa-fri-mys-dag.

Det som inte var så populärt var mitt försök att laga nyttig mat, eller rättare sagt GI mat, som bestod av falukorv i ugn, blomkålsmos och potatis och morotsmos. Falukorven kunde prinsarna äta med moserna vägrade dom rör och jag förstår dom. Blomkåls mos - nej tack, finns säker dom som tycker om det min inte vår familj, nyttigt eller ej det kommer inte finnas på vår meny igen. Sen potatismos är nog jag den sämsta kocken på, mitt mos blir som lim hur jag än gör, tänk er att äta tapetklister hua stackars barn som jag serverar detta....

Men men dom älskar mig lika mycket ändå för oftast lyckas jag behaga både dem och älsklingen med min mat dom gånger jag lagar. I veckorna har det på något vis blivit så att barnens famror hämtar på dagis dom dagar älsklingen igentligen ska hämta (karlar,suck!) och då lagar hon även mat till dom så vi får hem mätta,glada och trötta barn. Måste erkänna att det faktiskt är rätt skönt då laga mat när man kommer hem från jobbet inte är min favorit syssla.  

Lill prinsen är vår lilla Emil i lönneberga nu mera, allt handlar om emil, snickeboa och ida som han hissar upp i flagstången. Han har myssan, byssan och en emil skjorta och springer in på toaletten som är snickeboa ha,ha mysig fantasi. Bild på detta underverk kommer senare!

Stor prinsen däremot har blivit stor kille och är helt såld på star wars som svärdar...pappa hans har lovat att dom ska köpa star wars kläder nu så får hoppas att han håller fast vid det löftet för annars vet jag en prins som kommer att tjata till tusen. dock är det mer star wars lego gubbarna som gäller och inte så mycket dom riktiga karaktärerna vilket är lite bättre och barnvänligare tycker jag.

Trevlig dag trotts lite trist och grått väder!


Hoppas få testa Cliniderm

Hoppas komma med i testet av Cliniderms creme Age Prevent, har mailat men inte fått något svar en så håller tummarna fortfarande. Kommer jag med så kommer jag själv klart att rapportera effekten av det ;)

Vet inte om det finns kvar men testa går ju alltid,  beställ gratisprover av Cliniderms cremer i Age Prevent och Age Correct. Maila oss vilken serie du är intresserad av att få prova samt dina adressuppgifter till [email protected]. Glöm inte att döpa ämnesraden till "Cliniderm Prover".




Jippi massa kampanjer

I like smartson

Kommit med i två kampanjer samtidigt fårn smartson, första var gevalias snabb kaffe  som jag skrev om i tidgare inlägg och det andra är findus grönsaker för olika tillfällen.

Kaffe har jag redan hämtat ut, var en mini burk kan man säga men den är ju på andra sidan väldigt smidig att ta med sig på bilresan eller utflykten och då räcker det med varmt vatten i termos, vilket innebär att vi bara behöver EN termos och kan dela på den eftersom vattnet kan användas både till kaffet, te och vällingen. Mindre disk och sull, tipp topp för en småbarnsfamilj. Bara hoppas att kaffet smakar bra också...återkommer med smak resultat :).




Grönsakrena ska bli spännande att testa eftersom jag nu har gått över till en light GI metod (dvs. GI med lite fusk) så passar grönsaker jätte bra. Tror det blir att välja grönsaker till fisk och anv'ända det till lite lax.





Buzzador däremot gör mig riktigt besviken, får förfrågningar om kampanjer men kommer sen inte med inågon trotts att jag kämpat mig upp till 100 i topp listan, tror jag låg runt 23:e plats sist jag kollade. Så tro inte att bara för man har en bra plats i listan så kommer man med i kampanjer....väldigt tråkigt.


Nytt försök att få in HELA länken ;)

Nu startar Smartson ett bloggnätverk. Som bloggare kan du få specialinbjudningar och möjlighet att testa produkter först av alla.

Som introduktionserbjudande har de 500 Gevalia Millicano som är avsatta för bloggnätverket. Gevalia Millicano är ett snabbkaffe förädlat med fint malda hela bönor.




Gör så här:

1. Infoga vårt ansökningsformulär i din blogg med koden som bifogas detta mail (det är lika enkelt som att infoga ett YouTube klipp)

2. Skicka därefter in länken till ditt blogginlägg via denna länk. Vi har 500 Gevalia Millicano och först till kvarn gäller

Koden finns här http://www.smartson.se/files/Kod_till_bloggnatverk.txt

Ansök här 


RSS 2.0