Bröllop och familjetid

Ja i helgen har det varit stortslaget bröllop och som vanligt måste min inbjudan ha tappats bort på postterminalen. Så det fick bli första parkett hemma i tv soffan istället, men det gick lika bra och man vart lika rörd och fylld av alla kärleks känslor som bröllopsparet omgavs av.

Själv är man inte gift än, vi har tagit det i den turordningen att vi börjar med barnen först och suger lite på bröllopskaramellen ett tag till, verkar det som ;)....ja för det är ju faktiskt mannen som så gott som bestämmer när det är dags eftersom frieriet kommer från hans sida, så då kan det ju ta sin lilla tid.

Så gammeldags romantisk som man är så vill man ha det enl. tradition med kyrka, psalmer och bröllopsfest. För att inte tala om frieriet, det ska inte bara komma spontant utan ska vara ett välplanerat romantisk frieri som det ligger lite tanke och kärlek bakom, sen om det sker i ensamhet av oss två eller med vänner, hemma eller borta, finklädda eller oklädda spelar ingen roll.

Så lite ordande om familejlivet då och då kan jag börja att berätta att denna hemska oinbjudna fyraårs trotts våldgästar oss för fulla muggar. Inte alls kul, det är protensterande, skrikande, grinade och sura miner som delar dagen tillsammans. Allt mamma och pappa gör är fel och allt som är rätt är fel, nej ändras konstigt nog till ja m.m. Man vet snart inte vart man ska ta vägen riktigt för det börjar bli minst sagt jobbigt. Vill ha tillbaka den där lilla snälla prinsen igen och jag vet att han finns där innan för detta lager av trotts för att brukar leka lite tittut i mellan åt. Sen har vi ju lill prinsen som lär sig något nytt varje dag som han vet att mamma och pappa ruskar på huvudet åt, riktiga busar är vad våra prinsar är nu.

Sen måste jag erkänna att min nya hobby faktiskt har blivit gratiserbjudanden och kampanjer, tycker det är jätte kul att hitta nya kampanjer, det gör också att man ibland måste testa nya intressantra produkter vilket faktisk är riktigt kul. Min kära sambo bara ruskar på huvudet åt mig och troget hämtar de gratis produkter jag ber honom om, så himla snäll och det älskar jag honom verkligen för och jag älskar honom även för mycket annat också. För förhoppningsvis är han min stora kärlek och livskamrat som jag ska åldras med.

Vill utbringa ett stor grattis till helgens alla brudpar och önska er alla lycka. En extra stor grattis sänder jag till Prinsessan Victoria och Prinsen Daniel!

Sen er alla andra önskar jag istället en fortsatt trevlig kväll och en god natt!

Vissa är verkligen super trötta ibland, så trött att man somnar när man är på vär ur sägen för att springa in till mammas och pappas säng....visst är han allt för go vår lill prins *kärlek*


Prins hyss på Bygatan

Ååå...ibland undrar man hur mycket hyss en liten prins verkligen kan hitta på, men det är nog en fråga som det inte verkar finnas något svar på. För det dyker ständigt upp nya påhitt.

Som nu på kvällen när stor prinsen och hans pappa var nere i källaren och fixade (på mammas order) så hittade stor prins på ett upplåst cykellås någonstans i alla oreda i förrådet och vad gör då prinsen med den...jo han låser ju så klart fast sig runt magen. Varpå pappa i panik bladat skratt ropar efter nyckel, men så klart är detta ett lås som länge legat nerpackat för eftersom nyckel saknas.
Så vi gör ett försök att hala ner det över höften och rumpan på han , men det vill sig inte riktigt och prinsen blir nog mer rädd än att det gör ont. Jahapp så sista försöket innan vi får ringa efter förstärknings hjälp är att smörja in prinsen rejält med babyolja och göra ett nytt försök att hala ner det. Efter mycket lirkandet så lyckas det äntligen och mamma och pappa kan andas ut även denna gång. Så nu får man säga att man är glad att man har smala barn.



Detta härliga kort är taget på stor prinsens sjörövar kalas han hade när han fyllde 4 stora år nu i maj.
Tänk reda 4 år gammal, vad tiden går, men hans mamma har inte blivit en dag äldre än 23 som jag var den dag prinsen valde att titta ut till oss och förgylla våra liv. Tänk att vi har två så underbara prinsar i vårat liv, som vi älskar så otroligt mycket trotts att dom kan vara som två odjur som gör allt för att få mamma och pappa på fall....

Från det ena till det andra, nu har jag verkligen bestämt mig att något måste göras åt denna hemska kropp som jag är bosatt i, för det gungar lite väl mycket här och där när jag går. Så nu ska, nej nu MÅSTE jag ta tag i det här och rivstartar med en dietsoppa i en vecka för att få en skjuts i rätt riktning och förhoppningsvis gå ner några motivations kilon. för det är ändå 12 hela tunga kilon som ska bort....Kommmer krävas blod,svett och tårar en förhoppningsvis ska det även ge ett fint resultat i slutändan. Så alla ni som jag umgås med får baka upp mig nu och ej utsätta mig för onödiga frestelser.

Så nu ska jag gå och sova för att förhoppningsvis vakna pigg och redo för nystart!

Kram och natti, natti!


AktiebolagNu.se

Här kommer ett toppen erbjudande som kan ge storvinst....

"Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis trisslott! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet aktiebolag, så skickar de trisslotten inom kort! Hurra!"

Det finns även mycket intressant på sidan att läsa och som ger dig svar på frågor angående lagerbolag.


Härliga sommar är äntligen här!

Vilka underbara sköna dagar vi haft och hoppas det fortsätter så här framöver.

Idag har det blivit lite blommshopping med prinsarnas farmor, omplantering av pelargonerna och en trevlig fika med M och hennes bus pojkar.

Så nu blir det skönt att krypa ner och hoppas att man vaknar glad i morgon också.

Sov gott, natti natti!


onepair.se

Ja just så heter en sida på nätet som erbjuder kvalitetsstrumpor till bra pris.
Där finns strumpor för alla tycket och smaker randig, rutig, dam, herr och dessutom till ett super pris.

Vad sägs om:
4-par strumpor 119:- 10-par strumpor 249:-
6-par strumpor 169:- 12-par strumpor 279:-
8-par strumpor 219:- 14-par strumpor 299:-



Dessutom ser ägarna till att arbetsförhållanden och sociala förhållanden ska vara i linje med internationella mänskliga rättigheter och arbetsvillkor. Vilket jag tycker är toppen!

Just nu får man 4 par strumpor helt gratis om man bloggar om http://www.onepair.se/ . Perfekta tillfället att testa dessa strumpor och vem vet man kanske blir förälskad...

Vilka väljer du?

Dessa tre hamnade på min önske lista:

White Low    Dublin  Cumbria

Så självklart måste min strump kräsne sambo få ett par att testa och det fick bli dess:


Nottingham

Strumpor kan man aldrig få för mycket av...

Det vart en solig dag trotts allt :)

I dag på eftermiddagen såg jag en skymt av mammas prinsar igen, underbart :)!

Vi gick förbi ett fik på vägen hem och köpte glass och festis som vi åt ute i solen, sen hann vi även med en snabb fika hos grannarna innan vi var hemma. Ville hitta på något kul för att slippa tänka och grubbla över allt tråkigt (som jag hoppas löser sig till det bästa för kärleken är ändå stark från mig). Så det blev en tur ner till sjön med prinsarna och kvällsmats picknick. Jätte mysigt hade vi medans vi plaskade i vattnet i den sköna solen och sen lite kvällsmat i gräset.

Hör och häpna killarna var som små prinsar även när vi kom hem. Båda ville ha välling och sen borstades tänderna och vips så sov båda.

Så nu ber jag till högre makter om att det är mina små prinsar som vaknar i morgon och inte mina små monster.
För fler såna här dag/kvällar behöver mamma verkligen för att kunna bli en normal mamma ingen och orka med.
För som det nu är jag ingen bra mamma, vän, sambo eller älskare och man vet aldrig när dom små sprickorna i glashuset rasera allt....jag hoppas att jag hinner laga mina sprickor innan det är försent!

"Men det krävs två för en tango"  

Älskar er alla och vissa extra mycket!



 

Pest,pest och lite kolera

Ja just så känns det just nu...mitt liv! Nu är det finito på allt skryt om sockersöta dagar med barnen, nu är det dags att verkligheten får ta rum i denna blogg ett tag. För vad tjänare det till att ljuga om sin tillvaro...inte mycket kan jag lova. Jag är uppfostrad med orden "man ska inte ljuga" men ändå drar man små vita lögner för dom som frågar hur man mår, bra säger man fast man egentligen mår hemskt.

Själv har jag ett poker ansikte då det handlar om känslor och det är väl både på gott och ont kan man säga!
Mitt verkliga jag lever bakom en tjock, tjock mur som känns omöjlig att krossa. Kan även kalla en del av denna mur för fängelse "mamma".

Rubriken på denna blogg skulle nästan ha ändrats från mammasprinsar till mammasmonster - för det är den sanna verkligheten. Dom har under ett halv år förvandlats från lugna små harmoniska prinsar till en riktiga monster som gör allt dom kan för att bryta ner deras mamma och dom verkar lyckas riktigt bra. Nu är det inte bara mamma, pappa och två barn i familjen utan nu har vi även fått sällskap av en högst oönskad trots som verkar vilja spendera  24 timmar om dygnet med oss.

Så nu känns det som mamma skulle behöva få flytta hemifrån till ett eget boende utan man, barn och trots - bara sig själv och lugnet...ååå så skönt det låter!

Så män, "Gud skapade mannen och tänkte, bättre kan jag också skapade han kvinnan", det stämmer verkligen. Dom varken ser, hör eller finns där när dom behövs känns det som. Ser det dom vill se, hör det dom vill höra och minnet ja det ska vi väl inte prata högt om. Men ändå älskar vi dom, ja livet är ett mysterium eller som an säger kärleken är blind!

Lika så med barn, låter väl som jag avskyr mina men inte alls, kärleken till dom är enormt stark...vill inte vara utan dom...men inbland känns det som man måste få slippa vara "mamma" för en kort stund för att få andas. För att vara mamma är inte alltid blå himmel och solsken utan ett och annat mörkt moln dra emellanåt förbi och hornen i mammas panna skymtar.

Ja detta var en kort skymt ur mitt verkliga jag och medans jag väntar på riddaren på vita hästen som ser allt, hör varenda ord jag säger och finns där jämt med kärlek, tröst och förståelse. Tar baren med en klackspark och fostrar dom till gyllene små prisnar igen samtidigt som han skrämer trotsen på flykt med sin svärd. Ja fram tills den dagen kommer så får jag väl krypa tillbaka in bakom muren och åter vänta på solskensdagen, kanske kan den komma till eftermiddagen.

Finito för denna gång. Ska ut och roa lill monstret nu ett tag medans stor monstret är på dagis och deras pappa åker till sitt älskade jobb för lite lugn och ro.

Bilder som jag lovar och lovar, lovar jag inte något mer utan dom dyker upp då det finns tillfälle....

Trevlig dag i solen!


   Far far away......The end!

RSS 2.0