Vinna härliga klockor från adidas hos Johans nöjesfält skulle inte vara fel

Vinn klockor från Adidas hos Johans nöjesfält

Är du en vinnarskalle? Tillsammans med Klockor.nu har jag nöjet att tävla ut två stycken ursnygga klockor från Adidas färgglada serie "Candy Collection". Godisbitarna är värda 775 kronor styck. Med ett ur på armen håller du inte bara tiden i sommar, du lyser som en stjärna också.

Det enda du behöver göra för att ha chans att kamma hem en av klockorna är att följa dessa enkla anvisningar:

1. Kopiera bilden och klistra in den i ett nytt inlägg i din blogg.
2. Länka till Johans nöjesfält i första meningen av ditt inlägg.
3. Skriv en kommentar till det här inlägget med en länk till din blogg


Lite nya tävligare att hålla tummarna för!

Ta chansen och vinn!

Ett Stones heart armband i trendfärgen Smoke!


Vinn vårens snyggaste armband från Kajsas nya favoritmärke Lady B!




Lady B är ett sprillans nytt svenskt smyckesmärke, som skapar klassiska och moderiktiga smycken både för den eleganta och vågade kvinnan.


Lady B är Affordable Luxury - en kombination av god kvalité till bra priser.


För att vinna måste ni kommntera OCH länka till Kajsas BLOGG HÄR

Ev vinstskatt betalas av vinnaren


Har sommaren kommit nu?!

Efter ganska många kalla regniga dagar så tittar äntligen solen fram, kan man få tro att det kommer hålla i sig....

 
Svensk sommar, men....

 ...efter regn kommer solsken      

Sagt av barn

Barn är så härliga när dom ska uttrycka sig.

"Det är bättre för tjejer att vara singel än vad det är för killar. Killar behöver någon som plockar upp efter dem."
 Anita, 9 år

"När man är liten får man ha en massa leksaker men sen när man blir gammal måste man slänga dom. "
Felix 7 år

"Varför har mammor så mycket snopp-skägg när de inte har några snoppar?"
Petter, 5 år

"Jag tror folk dör för att de inte orkar leva hela tiden. "
Paula 6 år

"Jättelångt tillbaks förr i tiden var vi apor och hade små hjärnor. Det har vissa fortfarande."
 Johan 8 år

Ja mycket funderingar snurrar nog runt i huvudet på dom små...stor Prins är full av funderingar.
En rolig fundering han har haft är:

- Mamma du har ingen snopp, har du tappat din?
- Nä, mamma har ingen för att hon är tjej.
- Jaha, du kanske får en sen!

Ha, ha tyckte det var så roligt sagt av honom, han är ju bara 3 år och ändå kan tänka framåt och fundera i dessa banor.

Regn regn och åter regn

Tråkigt väder....bara regnar hela tiden och vi som hade planerat att ha en gatuloppis här idag. Skulle varit skönt att blivit av med lite som man inte har plats för riktigt och kanske få en liten extra slant. Men istället så åkte jag, stor Prins och barnens farmor på barnloppis och till fridhems för att handla lite blommor. Stor prins övertalade sin farmor att köpa en stor spindelmannen bil som han fastnade för, han vart så glad så för den och bärde stolt ut påsen till bilen. 

 Annars har det inte varit så spännande dag idag, när vi kom hem efter handlat lite så fick stor Prins följa med farmor hem och  då passade mamma och lill Prins på att ta en skön tupplur i nästan två timmar....va så skönt så, nästan synd att gå upp igen. Nu på kvällen fick det bli lite köp mat, man får ingen vidare lust att laga mat heller när det regnar hela tiden så nu skulle det verkligen behövas lite solsken igen. Hoppas det åtminstodne är uppehåll och lite sol på midsommar så vi kan dansa runt stången med barnen.

Här är i allefall våra solsken som värmer våra soltörstande hjärtan,





Våra små rumpefisar....stor Prins tycker det jätte kul när jag kallar dom för det! Annars är det mest jaha, okej som förgyller hans ordförråd just nu. Man kan skratta gott åt alla hans funderingar och yttryck som bubblar fram ur han dagarn i enda.

Babysim och shopping

Idag var det sista gången för lill Prinsen på babysim del 1, han var så duktig och dök under vattnet eller inte helt under vattnet som vi vuxna gör utan mer som ett bebis dyk. Blir i allefall fortsättning för honom till hösten på del 2 eftersom han verkar gilla att bada och simma. Vill även försöka att hitta en grupp till stor Prins så han får simma och bada lite och så är det bra att han får lite vatten vana. Han börjar bli så stor nu att han vill utforska saker på egen hand utan att mamma och pappa håller han i handen, vilket känns lite vemodigt för mamma hjärtat. Men om han lär sig att få lite mer respekt för vatten så känns det kanske lite lättare på sommaren vid alla bryggor och badstränder, även fast mamma och pappa vakar som hökar men då på avstånd.

Å så till shoppingen, ja det blev lite idag för när man känner sig lite nere så är det alltid skönt att få shoppa lite och drömma sig bort i inredningstankar eller hur man skulle passa i vissa kläder om man hade sin drömfigur (vilket man tyvärr är lååångt ifrån).  Dagens inköp vart i allefall mest, hör och häpna, till barnen och hemmet, som vanligt med andra ord.

Stor Prins fick en jätte fin spindelmannen tröja eftersom han är innte i en sån period just nu. Trotts att mamma inte direkt är någon fantast av spindelmannen så köpte hon en sådan tröja till sin älskade lilla kille. Även två t-shirtar fyndades till honom som just nu är lite förstora så dom blir till årets julkalender (gäller att vara ute i god tid). Var rea så då passade jag på, har länge gått och spanna på dessa kläder åt honom så nu passade det bra när det var billigt.

Sen var det badrummets tur för en makeover och denna gång fick det bli turkost som vart den dominanta färgen, har verkligen fallit för den färgen just nu - turkost, lime/ljust grönt och vitt. Så det blev handdukar både stora och små, badrumsmatta och ljus, var även inne på en turkos tvålpump som jag aldrig köpte men har nu bestämt att det får bli en sådan också som fort jag kommer förbi en hemtex butik nästa gång eller om jag skickar bud men någon annan.

Klicka för att förstora


En ny fin lampfot till lampan i köksfönstret hittade jag också i gammeldagsstil, precis som jag ville ha, även den på rea.
CULT är också ett märke jag fastnat riktigt för, tycker dom har så fina stilrena saker så det fick bli lite därifrån också.


Kub Diskmedel Äppelgrön 6x6x25 cmDessa i vitt ...     Kub Vas Singel 15 Vit


Sen har stor Prins äntligen fått en stor ny fin säng med lådor under att förvara alla sina leksaker när han inte leker med dom. Barnens farmor och farfar är dom som som fick det jobbiga jobbet med att montera ihop hela sängen - vilket var en hel del jobb men dom lyckades. Så det tackar vi för:
 
                                                                                  

 Stor Prins sover så gott nu i sin nya säng, ser så liten ut där han ligger ihop krypen i ena hörnet.

Nu är det även dags för mamma att gå och sussa till ljudet av regnet som slår mot tacket, så natti natti!

Åter igen....

Ja åter igen har det nu gått en lång tid utan att jag hunnit varken skriva något eller lägga in någon bild, så nu tycker jag faktiskt att det är dags för lite bilder.

  
Här är stor Prins och hans Morfar ute och gräver i sanden. Stor Prins skulle få med sig lite  sand hem att fylla sin sandlåda med.



Pappa och stor Prins leker lite med en liten grävare som dom fick provköra under ne mässa för några veckor sen, svårt och säga vem som hade roligast bådas ögon bara lyste :).



Sen måste jag passa på att hälsa kusin A välkommen till världen! Barnens nyaste kusin och kusin O´s söta lillebror.
Det är min kära storebror som fått sin andra son här i maj, jätte kul, så om nått är så är det fyra vilda killar som far omkring tillsammnas och hittar på en massa bus!

   
Här är små kusinerna som sover i kapp......


......och så stor kusinerna som busar i kapp i hoppborgen.

RSS 2.0