Skoldag och en av prinsarna frisk

Ja nu sitter man här och väntar på att bli inbjuden av läraren till det virtuella klassrummet för lite föreläsning.

Tack och lov så har en av prinsarna blivit frisk, eller så pass att han får gå till dagis, den andra lilla snorgrodan får snällt stanna hemma idag också. Mammas snälla farmor kommer och roar honom medans mamma sitter på lektion i vardagsrummet.

Sen lutar det nästan mot en tur till borlänge innandet är dags för hämtning av stor prinsen. Är en hel del på listan att uträtta nu, är ju förstås mer eller mindre viktiga saker men skönt att få dom uträttade så man slipper ha det i bakhuvudet också.



En av mammas skönheter en minnesvärd semesterdag i sommras.

Förkylningen är här på besök igen

Ja så var hösten här, eller ja nästintill, med allt vad det innebär,

FÖRKYLNING, FÖRKYLNING, FÖRKYLNING

Ja nu är den trevliga förkylningsperioden igång igen då så det är bara att införskaffa ett STORT förkylningsapotek igen.

Så välkommna hem till oss den som känner för en liten eller stor förkylning, vi har dom båda och är mer än givmilda med dem!


Så var man igång då...

Japp så har man börjat i skolan igen då...men denna gång slipper man allt vad lån heter och istället får man lön. Så skönt!!!

Det ska bli riktigt spännande denna gång med skolan, verkar riktigt intressant. Dom som säger att röntgen verkar tråkigt skulle bara veta hur mycket jobb som igentligen ligger bakom för att få allt att fungera och få fram bilderna på patientens innre. Jag tror i allefall detta är ett toppen jobb, bara man klarar av skolan vill säga ;).

Eftersom det gäller att ha lite disciplin (eller hur det stavas) på sig för att läsa distans så gäller det att stål sätta sig mot alla andra sysslor och "ska bara" göror...det är nog det som blir det svåraste.

Framtiden ser virtuell ut för tillfället....med många elektroner i omloppsbanan ;).

RSS 2.0