Sol och värme...få lite solskydd gratis!

 Just nu kan man få prova solskydd helt gratis genom att fylla i sina uppgifter( gäller fram till 30/3.) Har du blogg och bland de 25 första att blogga om erbjudandet får du YTTERLIGGARE ett gratis solskydd. Genast känns sommaren och solen lite lite närmare, eller hur?

Om tre låånga månader bär det av för oss till syderligare bredd grader, äntligen! Så solskydd passar perfekt då :), för liten som vuxen måste man vara noga med att skydda sig för solens starka strålar och där passar en bra solskydds kräm eller solmousse perfekt in.

Vill du också ha gratis solskydd gör då enligt nedan:

 Skriv ett blogginlägg där du:

- Berättar om Proderms kampanjsajt där man kan anmäla intresse för att få gratis solmousse fram till och med 30 mars.
- Länkar till http://prodermbjuderpasolskydd.se genom att hyperlänka något av orden: Proderm, solmousse eller solskydd.
.
 
Maila länken till din bloggpost samt din bostadsort till [email protected] Alla kommer få svar angående om inlägget är godkänt. Amanda kan lova ett svar inom 24 timmar.

Test pilot på smartson...hoppas

Väntar i dagarna på att få se resultatet om man fick vara med som testpilot hos smarston på inte mindre än PIZZA...smaskens. Tror hela familjen för en gångs skull skulle gilla mitt ihärdiga sökande efter kampanjer och gratissaker. 

Har blivit en del av min vardag, bara älskar att få spännande överraskningar i postlådan eller chansen att prova nya saker och mat rätter, tror faktiskt inte att jag skulle testat vissa saker om det inte vore genom en kampanj så det är faktiskt ett riktigt bra sätt för företag att nå ut till oss konsumenter. Men det som faktiskt är roligast är att det är gratis.

Så håller tummarna nu för lite intressanta Smartson kampanjer fram över och kanske någon spännande buzzador kampanj skulle också sitta fint just nu.

Kram på er alla nu ska jag krypa ner i en varm skön säng och drömma om alla mina kampanjer ;)

   Ser ni denna lilla gubbe så är det troligen en smartson kampanj!

Grattis till MIG

Hipp hipp hurra för mig idag! Får gratta mig själv lite här när resten av min lilla familj verkar ha glömt att jag fyller år för inte ett endaste litet grattis, puss eller kram fick jag nu på morgonen :(. Kan ju förstå att små killarna inte har reda på det men den stora suck....Ja ja bra att man är lite själv kär ibland så man kan gratta sig själv :). Stor prinsen kom ihåg det när jag påminde honom så han skulle måla en fin teckning till mamma på dagis, så det värmde. Idag ska det vara mycket rosor och choklad...har redan fått jätte fina blommor från nära och kära, fina ljuslyktor, vas och ett toppen fint skärp av ett av mina favorit märken Peak Performance. Så glad, tusen tack! I kväll blir det lite firande med min kära pappa och hans fru samt lilla familjen, mysigt.


Grattis till alla er andra på ALLA HJÄRTANS DAG!

                                             

Nya smaker från Arla köket


Nu söker Smartson 2 000 gourmander som är sugna på att pröva den nya smaksatta crème fraichen från Arla Köket® . Arla Köket® har tagit fram en ny crème fraiche med smaken dill, vinäger, och svartpeppar.

Anmäl dig som Testpilot hos Smartson och få en mäjlighet att få testa smaken. Blir du utvarld får du en värdekupong per post som du sedan kan använda i din matbutik för att hämta två stycken crème fraiche i den nya smaken. Smarston och Arla Köket® vill sedan veta vad du tycker om Årets Kock crème fraiche gourmet och hur den smakar. Dina upplevelser delar du med dig genom deras blogg samt genom ett testprotokoll som kommer skickas till dig efter prövotiden.

Låter det spännande anmäla dig här!




RSS 2.0