Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

Regn regn och åter regn

Tråkigt väder....bara regnar hela tiden och vi som hade planerat att ha en gatuloppis här idag. Skulle varit skönt att blivit av med lite som man inte har plats för riktigt och kanske få en liten extra slant. Men istället så åkte jag, stor Prins och barnens farmor på barnloppis och till fridhems för att handla lite blommor. Stor prins övertalade sin farmor att köpa en stor spindelmannen bil som han fastnade för, han vart så glad så för den och bärde stolt ut påsen till bilen. 

 Annars har det inte varit så spännande dag idag, när vi kom hem efter handlat lite så fick stor Prins följa med farmor hem och  då passade mamma och lill Prins på att ta en skön tupplur i nästan två timmar....va så skönt så, nästan synd att gå upp igen. Nu på kvällen fick det bli lite köp mat, man får ingen vidare lust att laga mat heller när det regnar hela tiden så nu skulle det verkligen behövas lite solsken igen. Hoppas det åtminstodne är uppehåll och lite sol på midsommar så vi kan dansa runt stången med barnen.

Här är i allefall våra solsken som värmer våra soltörstande hjärtan,





Våra små rumpefisar....stor Prins tycker det jätte kul när jag kallar dom för det! Annars är det mest jaha, okej som förgyller hans ordförråd just nu. Man kan skratta gott åt alla hans funderingar och yttryck som bubblar fram ur han dagarn i enda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0