Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

Dagarna går och går...

Jaha å så var det en ny vecka då, går så himla fort dagarna. Har inte hunnit med att skriva här heller sen i onsdags, har varit fullt upp från morgon till kväll och ändå känns det inte som man hunnit med att få något riktigt gjort hemma.

Först lite uppdatering om vad som hänt sen i onsdags, så vi börjar med:

Torsdag - Då var det som alla vet en röd dag vilket betyder att L var ledig, vilket vi andra i familjen var jätte glada över inte minst stor Prins. Lill Prins håller sig än så länge heller till sin mamma av förståliga skäl, det är ju hon som har maten så klart. I allefall spenderade vi dagen med att vara ute på gårdenpå förmiddagen och vid klockan två var det dags för lite kalas hos barnens morfar och I, I har tidigare fyllt år men inte hunnit med kalaset än så då passade det bra då. Va jätte trevligt med god mat och fika. Tyvärr var vädret lite halv bra så vi fick sitta inne, men det gick bra det med. När vi skulle åka hem så passade vi på att ta med oss några hinkar sand till stor Prins sandlåda. Stor Prins och morfar hade tidigare i veckan varit iväg och hämtat sand med släpvagn vilket var toppen dagen för stor Prins.

Fredag: Var det babysim för lill Prins, men han var inte på något bad humör så det vart en skort sväng i bassängen innan vi gav upp. Vart istället en shopping tur vilket främsta syftet var att kolla på ett köksbord och faktiskt så hittade vi ett också. Det blev ett vitt med fyra stolar med korsrygg till köket, passar bra ihop med den vita kökssofan vi har där.

Lördag: Stor Prins dag, vi var på våryra där dom hade gamla bilar grävmaskiner och traktorer uppställda, höns, hästar och hoppborgar, behöver jag säga att stor Prins ögon lyste i kapp med solen :).
Vi har faktisk fått ett tillskott i släkten, en ny liten kusin till barna, kusin A, så nu är kusin O stolt storebror. Jisses vad det kommer bli livat framöver med fyra vilda kusin killar, men dom kommer nog han en hel del skoj också.

Söndag: Hemma dag

Måndag: Hemma och ute dag, umgåtts med grannarna hela dagen, stor Prins och N härjde runt från morgon till kväll med varandra så gissa om dom var trötta på kvällen - för trötta för att okra varava ner kan jag säga. Så slutligen idag, vart det en tidig morgon för hela familjen stor Prins skulle vara vid läkaren halv 9 (ja,ja kanske inte är super tidigt mn för oss sjusovare i familjen så var det jätte jobbigt att gå upp). Gick i allefall bra han vart uppsatt på en tid........så nu är det bara att vänta.

Bilder kommer i morgon, är alldeles för trött för det nu, så nu blir det bums i säng!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0