Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

Måndag igen

Jaha...så var det måndag igen, pappa jobbar och regnet öser ner ute. Det är inge kul när han jobbar tycker vi här hemma, stor prins frågar varje morgon:

-Vart är pappa?
- På jobbet, älskling.
- Neeej, inte pappa jobbet. Pappa hem mig.

Så låter han så förtvivlad samtidigt, stackarn. Men i morse efter att han vaknat och frågat (ca07:30) så  somnade han faktiskt om och vi sov alla tre till 09:45. En riktigt skön sovmorgon med andra ord, gärna fler sådana i veckan, men det kan även bero lite på att båda Prinsarna är förkylda och därför sover lite oroligt på natten.

Eftersom det regna ute så blev det en innedag idag, vilket också kan vara skönt ibland. Men det gäller att sysselsätta stor Prins för han blir fort rastlös när han måste vara inne. Så efter att mamma och båda prinsarna duschat så letade mamma på en skokartong med böjbart lock, reklam från bamse klubben, tejp och en sax ochså satte vi igång att fixa och dona ett garage med bamse tema som stor Prins kunde köra in alla sina bilar i. Tur att mamma tycker om att klistra och klipp.

Här ser ni resultatet om en inte riktigt klart än.....


Det ska till en helikopterplattform uppe på taket så blir det något mer nertill kanske ett träd. Men stor Prins leker redan för fullt med sitt nya bamse garage, så det är ett bra bevis på att alla saker måste inte kosta så mycket, barn är nöjda än då.
Men igentligen är det nog inte barnen som shoppar så mycket leksaker heller utan det är väl alla vuxna som handlar det dom själv egentligen skulle vilja leka med när ingen ser....eller?! :)

Lill Prins leker också nöjt med det som kommer  i hans väg och extra roligt är det om storebrors saker råkar ligga där han är. Han har ju inte börjat krypa eller åla sig än så än så länge är det ganska lungt på den fronten.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0