Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

Pippi och Ikea Lördag

Idag har mamma och lill Prins varit till Ikea med mammas kompis M och shoppat en del. Det sluta med att allt fick inte plats i bilen vilket innebär att det blir en runda till till veckan troligen, tråkigt...nä det ska man nog stå ut med. En hel del skratt vart det då, tur att man har samma humor speciellt när man är trött.
Shoppingen resulterade i en ny byrå, lite småsaker till barnen, tavelramar, kuddar, gardiner och lite annat smått och gott.

Pappa och stora Prinsen var hemma idag, fick en lista av mamma med saker som behövde göras hemma och det vart en del gjort i allefall, mer kan man väl inte begära....dom har varit så duktiga, bädda rent och vattna blommer och grejat.
Så var dom till COOP en sväng för där var Pippi och Prusiluskan på besök och bjöd på tårta och godis. Stor Prins var överförtjust - Pippi som just nu är hans stora idol. Sen vart det en tur till Barnens hus för dem för att titta lite på leksaker och leka med tåget som står uppställt där.

Stor Prins äter tårta med Pippi. Prusiluskan skymtar i bakgrunden.

Pippi och Stor Prins




Mammas och pappas ena egna lilla Pippi här hemma.



Mammas och pappas andra lilla Pippi.


Nu så ska vi se finalen i eurovision song contest 2009 och hoppas på en vinst till Sverige eller till nått av grannländerna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0