Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

Söndag hemma

Idag vart det en hemma dag för hela familjen. började med en liten sovmorgon för hela familjen till nämare 8-tiden i allefall, lite längre vart det för mamma som vaknade när stor Prins och pappa bjöd in till familje frukost i soffan.


 Trött lill Prins,sover med halv öppna ögon precis som stor Prins och pappa.

Efter den trevliga dock enkla frukosten åkte mamma ner till Ica för att hämta ut ett paket från ellos som kommit (mamma kunde inte vänta längre ). Det innehöll bland annat en pippi film åt stor prins som var en lite försenad födelsedags present, men det vart mycket uppskattad. Sen var det ett jätte fint shorts set till honom och några tröjor åt mamma.



Efter varit inne en stund på förmiddagen så längtade vi ut i det fina vädret, grann killen N kom över och lekte med stor Prins. Dom leker så gott som varje dag vilket resulterar i en hel del tvister om saker mellan dom men oftast leker dom väldigt bra ihop. Här blåser dom såpbubblor ivrrigt på hejade av lill Prins som ville vara med och fånga bubblorna.



Medans barnen lekte så passade pappa på att tvätta av utemöblerna, en så länge har vi dessa möbler kvar. Har sett ut ett par nya utemöbler som vi inom en snar framtid ska införskaffa, går bara lite segt för oss och så har vi kommit på att Stor prins måste ha en ny säng och vi ett nytt köksbord  innan ute möblerna kommer på tal. Sängen har vi redan set ut på MIO och köksbordet har vi bestämt att vi vill ha ett vit vart vi ska köpa det är vi inte riktigt överens om än.



Som avslutning på kvällen bjöd vi in Stor Prins och Lill Prins farmor och farfar på Grillad fläskfile och ungsgrönsaker och rabareberpaj till efterrätt. Medans efter rätten gjordes i ordning så tog Stor Prins en åkt tur runt gården i sin nya fina Jeep han fick när han fyllde. Farmor skymtar i bakgrunden vakande över lill Prins som tog sig en liten tupplur i vagnen.


En hel dag med andra ord, men en sak är väl liten konstig i med män, dom bjuder in till mat och fika  m.m och sen är det ändå inte dom som gör i ordning det utan deligerar ut det till kvinnan som får stå i köket eller städa inför det, och så tycker dom att kvinnor är jobba när dom kommer med sina "att göra listor" till männen. Ja, vissa saker blir man väl aldrig klok på, eller vad säger ni ?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0