Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

Vart shopping idag

Åter en gråtrist dag utanför köksfönstret, lockar en att inte göra något alls, eller shopping fungerar ju för det mesta. Så sagt och gjort stor prins fick på morgonen ringa och locka med barnens farmor på en tur till Borlänge. Mamma skulle ha nya svarta pärmar och tidskrifter (visst heter det så det man samlar papper?) och så lite låtsas fårskinn tyg till kökssoffan. 

Fick tag på det mesta faktiskt och lite till....brukar ju oftast sluta så när man shoppar. Men det föll ju sig så att trotts att vi INTE skulle till kupolen så drogs vi dit en så av dessa magiska krafter kupolen innehar. Vi skulle bara ta en snabb fika, men hoppsan Tiimari hade visst utförsäljning 50% på allt då affären skulle upphöra, mamma vart som ett barn på julafton och lyckades samla ihop lite pysselsaker som familjen kan pyssla med under mörka kalla dagar. Nu gäller det bara att få tiden att räcka till allt pyssel vi samlat på oss.

Det var nog nästan tur att vi hade en tid att passa eftersom barnens farmor skulle iväg och klippa sig, för annars kunde det nog ha gått loss på betydligt mer pengar.

Stor prins är inne i en liten ros fas just nu och gillar sånt som glimmar och glittrar och får gärna vara ros och lilla. Som denna finna åkdon nedanför är han fast för just nu...




Men visst är den läcker :)!

Nu ska jag gå och lägga upp mina trötta ben i soffan och zappa lite mellan kanalerna medans pappa och stor prins badar så det hörs i hela huset och lill prins sover sött i sin säng, precis som det ska vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0