Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson

Sjuka åter igen :(

Lill prins har fortfarande inte blivit fri från magsjukan som anlände till oss i helgen och nu är det mammas tur, fy. Magen är inte i sin rätta form kan jag lova så aktiviteten här är inte så hög för tillfället.

Men kan berätta att 3 välkommna biobiljetter från procadia kampanjen har kommit på posten och familjen jublar alltid kul att få rolig post.

Mamma och M har nu beslutat att ta en tjej helg i Stockholm nu i april, vi hade planerat att ta den i maj och gå på Mia Skällinger show "Dyngkåt och hur helig som helst", men tyvärr var alla biljetterna slutsålda. Så är det någon som har två över till en föreställning i Stockholm så säg gärna till. Så då får det bli april och trädgårsmässan i stället, för snart är det dags att på med trädgårds kläderna och ut i rabatterna. Vill skapa en dröm trädgård, vilket inte går med den lilla gård vi har idag men drömmar kan man ha och göra små delar av den.


Ett litet trevligt tips till alla Facebook användare, även om solen tittar fram så behöver vi hålla huvudet varmt ett tag till. Då passar det att söka på Protecty på facebook och become a fan av dem så får man hem en varm och fin mössa som passar nu i vår solen när vinden ligger på från norr :)


www.protecty.se

Trevlig kväll på er!

Kommentarer
Postat av: -

Finns en grupp på Facebook Samlarkampanj - Samla & Få såg du gillar samlarkampanjer =)



http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=117369651628945

2010-05-09 @ 18:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0